Αγροτικά » Ευαγγέλου: Η χώρα χρειάζεται ένωση δυνάμεων
ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΓΑΛΑ ΕΛΑΣΣ

Ευαγγέλου: Η χώρα χρειάζεται ένωση δυνάμεων

Ευαγγέλου: Η χώρα χρειάζεται ένωση δυνάμεων

«Αν στη χώρα αυτή δεν βοηθηθούν οι νέοι άνθρωποι να γυρίσουν στην γεωργία και στην κτηνοτροφία, να μεταφέρουν γνώσεις, μεράκι και όρεξη στον πρωτογενή τομέα και δεν στηριχθούν με προγράμματα ώστε να στήσουν τις δικές τους επιχειρήσεις, αυτή η χώρα δεν πρόκειται ούτε να ξεπεράσει τα οικονομικά της προβλήματα, ούτε μπορεί να κάνει όνειρα για το μέλλον».

Αυτό σημείωσε ανάμεσα σε άλλα ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νίκος Ευαγγέλου χαιρετίζοντας την ενημερωτική εκδήλωση του συνεταιρισμού αιγοπροβατοτρόφων ΓΑΛΑ ΕΛΑΣΣ. Ο κ. Ευαγγέλου αναφέρθηκε στη δύναμη της πληροφορίας και της ενημέρωσης και ζήτησε ένωση δυνάμεων για να ξεπεράσει η χώρα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Πιο αναλυτικά ο Δήμαρχος Ελασσόνας σημείωσε:

«Χαιρετίζοντας την προσπάθεια ενημέρωσης του κτηνοτροφικού κόσμου θέλω να δηλώσω εξ αρχής την πρόθεση της νέας δημοτικής αρχής ότι θα είναι πάντα δίπλα στους κτηνοτρόφους της επαρχίας μας.Πιστεύω ακράδαντα ότι κάθε επαγγελματίας πρέπει να είναι ενημερωμένος για θέματα που αφορούν τη δουλειά του για να μπορεί να επιτύχει.

Η ημερίδα αυτή μου δίνει την δυνατότητα να σηματοδοτήσω με τον πιο καθαρό και ισχυρό τρόπο την συμπαράστασή μου στις υγιείς συνεταιριστικές προσπάθειες, όπως αυτή του ΓΑΛΑ ΕΛΑΣΣ. Κάποια στιγμή σ’ αυτή τη χώρα και ειδικά μετά την οικονομική και κοινωνική καταιγίδα που μας βρήκε τα τελευταία χρόνια, όλοι θα πρέπει να καταλάβουμε πως μόνο με την ένωση των δυνάμεων μπορούμε να δημιουργήσουμε συγκριτικό πλεονέκτημα και να τοποθετηθούμε στην αγορά σε θέση ισχυρή.

Θα ήθελα, με αφορμή την ημερίδα σας, να δηλώσω πως αν στη χώρα αυτή δεν βοηθηθούν οι νέοι άνθρωποι να γυρίσουν στην γεωργία και στην κτηνοτροφία, να μεταφέρουν γνώσεις, μεράκι και όρεξη στον πρωτογενή τομέα και δεν στηριχθούν με προγράμματα ώστε να στήσουν τις δικές τους επιχειρήσεις, αυτή η χώρα δεν πρόκειται ούτε να ξεπεράσει τα οικονομικά της προβλήματα, ούτε μπορεί να κάνει όνειρα για το μέλλον».

Διαβάστε επίσης: