Ελλάδα » Έρευνες για τον εντοπισμό 23χρονης αγνοούμενης

Έρευνες για τον εντοπισμό 23χρονης αγνοούμενης

Έρευνες για τον εντοπισμό 23χρονης αγνοούμενης

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση του λιμενικού σώματος στη θαλάσσια περιοχή βόρεια της Κρήτης, για τον εντοπισμό μιας 23χρονης κοπέλας, μέλος πληρώματος κρουαζιερόπλοιου, η εξαφάνιση της οποίας δηλώθηκε ενώ το πλοίο βρίσκονταν εν πλω με προορισμό το λιμάνι του Αγ. Νικολάου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα το πρωί, ο καπετάνιος του κρουαζιερόπλοιου Serenissima, σημαίας Αγ. Βικεντίου, ενημέρωσε τις Λιμενικές Αρχές για την εξαφάνιση της 23χρονης, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν στη θαλάσσια διαδρομή μεταξύ Καρπάθου, Κάσου και κόλπου Μιραμπέλου.

Με τον κατάπλου του κρουαζιερόπλοιου στο λιμάνι του Αγ. Νικολάου, ο καπετάνιος ενημέρωσε το λιμεναρχείο Αγ. Νικολάου για την εξαφάνιση και αμέσως στήθηκε επιχείρηση για τον εντοπισμό της, υπό τον συντονισμό του κέντρου επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος.

Στις έρευνες συμμετέχουν ένα Super Puma που απογειώθηκε από τη Ρόδο καθώς και 3 πλωτά σκάφη του Λιμενικού, χωρίς αποτέλεσμα μέχρι στιγμής.

Σημειώνεται ότι το κρουαζιερόπλοιο με 48 άτομα πλήρωμα, είχε αποπλεύσει από το λιμάνι της Ρόδου και έδεσε το λιμάνι του Αγ. Νικολάου στις 7:30μ το πρωί.

ΠΗΓΗ: flashnews.gr