Δήμοι Νομού » Δήμος Λάρισας » Διακοπές κυκλοφορίας στη Φαρσάλων
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Διακοπές κυκλοφορίας στη Φαρσάλων

Διακοπές κυκλοφορίας στη Φαρσάλων

Διακόπτεται μεθαύριο Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου η κυκλοφορία στη οδό Φρσάλων και συγκεκριμένα από -πι διασταύρωση της με την Hρώων Πολυτεχνείου έως το ύψος του Τελωνείου, τις ώρες 08.00 έως 14.00, λόγω εκτελεστή εργασιών συντήρησης στο δίκτυο αποχέτευσης ομβρίων. Η κίνηση των οχημάτων, θα γίνεται ως κατωτέρω :

Προς είσοδο πόλεως Λάρισας, μέσω των οδών: Φαρσάλων-Θεοφράστου-Καρδίτσης  και Διγενή-Π. Ε. Ο. Αθηνών-Θεσσαλονίκης-Βόλου. Προς έξοδο πόλεως Λάρισας, μέσω των οδών: Hp. Πολυτεχνείον-Βόλου και Καρδίτσης-Περιφερειακού Τρικάλων.

ΠΡΟΣ ΦΑΛΑΝΗ

Επίσης, διακόπτεται η κυκλοφορία στην επαρχιακή οδό  Λάρισας- Φαλάνης  και συγκεκριμένα στο τμήμα της, που περιλαμβάνεται μεταξύ των οδών: Ανώνυμη οδός και Βυζαντίου , για χρονικό διάστημα από τη Δευτέρα 15-9-2014 έως 22-9-2014, λόγω διεξαγωγής έργων αποχέτευσης και ακαθάρτων. Η κίνηση των οχημάτων 0α γίνεται σύμφωνα με όλες τις προσωρινές πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες που θα τοποθετηθούν ως κατωτέρω : με κατεύθυνση την Λάρισα μέσω των οδών Ε.Ο. Λάρισας-Φαλάνης-Ανώνυμη οδός-Περγάμου-Βυζαντίου-Ε.Ο. Λάρισας-Φαλάνης-Λάρισα , με κατεύθυνση την Φαλάνη, μέσω των οδών Ε.Ο. Λάρισας-Φαλάνης -Βυζαντίου-Περγάμου – Ανώνυμη οδός – Ε. Ο. . Λάρισας-Φαλάνης-Φαλάνη.

Διαβάστε επίσης: