Αθλητισμός » Νέο Tennis Club στη Λάρισα

Νέο Tennis Club στη Λάρισα

Νέο Tennis Club στη Λάρισα

Έχουν περάσει περίπου 15 χρόνια από τότε που η Δημοτική Αρχή της πόλης της Λάρισας αποφάσισε να εντάξει στις υποδομές του Αθλητικού Κέντρου «Γ. Μητσιμπόνας» 5 χωμάτινα γήπεδα αντισφαίρισης. Τα γήπεδα αποτελούσαν στολίδι και εξυπηρετούσαν αθλητές και κοινό για αρκετό διάστημα. Η υποδομή τους ήταν άριστη. Η ύπαρξη του χωμάτινου ταρτάν επέτρεπε σε άτομα κάθε ηλικίας να απολαύσουν το άθλημα, ενώ η κοντινή τοποθεσία τους στο κέντρο της πόλης διευκόλυνε ακόμα περισσότερο τους αθλούμενους.

tennislife_maketa_5Με την πάροδο, όμως, του καιρού και την εντατική συντήρηση που απαιτούσαν, τα γήπεδα άρχισαν σιγά σιγά να εγκαταλείπονται και να οδηγούνται στον μαρασμό. Το χώμα δεν ποτιζόταν, ο ηλεκτροφωτισμός δεν συντηρήθηκε, τα φιλέ και οι γραμμές καταστράφηκαν και οι αθλητές έδωσαν τη θέση τους στα χορτάρια που φύτρωσαν. Οι φιλότιμες προσπάθειες των συντηρητών που είχαν υπό την επίβλεψή τους όλο το Αθλητικό Κέντρο δεν απέδωσαν καθώς τα γήπεδα από μόνα τους ήθελαν ένα άτομο επί καθημερινής βάσης για να τα φροντίζει. Για πάνω από 10 χρόνια τα γήπεδα εγκαταλείφτηκαν.

Το 2013 το ενδιαφέρον δύο αθλητών του χώρου για τα γήπεδα, τους οδήγησε στην πόρτα του Δημάρχου με μια αναλυτική πρόταση ανακατασκευής των γηπέδων. Το ενδιαφέρον αποδείχθηκε αμοιβαίο και η δημοπρασία των γηπέδων μερικούς μήνες αργότερα, έδωσε τα γήπεδα στην TennisLife, μια εταιρεία που συστάθηκε και ονομάστηκε έτσι, ακριβώς για το σκοπό αυτό. Για να δώσει ξανά ζωή στα γήπεδα αυτά.

tennislife_maketa_1Οι εργασίες ανακατασκευής ξεκίνησαν το Μάιο του 2014. Χρειάστηκαν τέσσερις μήνες εντατικής και συστηματικής δουλειάς μέσα στη δυνατή ζέστη του καλοκαιριού και τα γήπεδα «ζωντάνεψαν» ξανά και είναι έτοιμα να παραδοθούν στο κοινό για χρήση από την Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014. Η ανακατασκευή έγινε βάση των απαιτούμενων προδιαγραφών για γήπεδα αντισφαίρισης, ενώ η εμπειρία όσων εργάστηκαν και η επιλογή των ιδανικότερων υλικών οδήγησε στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Μαζί με τα γήπεδα ανακατασκευάστηκε και ο περιβάλλων χώρος μετατρέποντας μια μεγάλη έκταση από χορτάρια και σκουπίδια σε ένανάνετο και καλλωπισμένο χώρο αναψυχής και θέασης των αγώνων. Πέντε γήπεδα αντισφαίρισης είναι πλέον έτοιμα να φιλοξενήσουν τις ακαδημίες εκμάθησης που ξεκινάνε από Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου,αλλά και τους clubbersπου επιθυμούν να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους στο χώμα. Αναλυτικότερες πληροφορίες για τις εγκαταστάσεις τένις, τις εγγραφές και τις τιμές παρέχονται στην ιστοσελίδα του Clubστη διεύθυνση www.tennislife.gr και στα τηλέφωνα 6973600442 και 6948264432.

new

Info

Tennislife
www.tennislife.gr
ΤέρμαΚοζάνης & Ηρ. Πολυτεχνείου
Αθλητικό Κέντρο Μητσιμπόνα
Τ.Κ. 41447
Λάρισα