Αθλητισμός » Εντυπωσιακή η παρουσίαση του Τυρνάβου
ΔΕΥΤΕΡΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ FOOTBALL LEAGUE

Εντυπωσιακή η παρουσίαση του Τυρνάβου

Εντυπωσιακή η παρουσίαση του Τυρνάβου

Δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στη Football League για τον Τύρναβο και καθημερινά οι άνθρωποί του καταδεικνύουν ότι ο πρωταρχικός τους σκοπός έχει επιτευχθεί.

Και ποιος είναι αυτός; Μα να αλλάξουν επίπεδο στο σύλλογο και να του δώσουν την απαραίτητη αίγλη. Στο συγκεκριμένο πλαίσιο εντάσσεται – αν μη τι άλλο – και η παρουσίαση της ομάδας που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης στην κεντρική πλατεία της πόλης, παρουσία πλήθους κόσμου και κυρίως νεαρών παιδιών, που χειροκρότησαν τόσο το παρόν, όσο και το μέλλον του συλλόγου.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2014 ΣΕΠ ΦΑΝΕΛΑ (3)Εμφανώς συγκινημένος ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Βασίλης Μπρέζας αναφέρθηκε στη φετινή δύσκολη προσπάθεια της ομάδας του και ζήτησε τη στήριξη της πόλης για να μπορέσει αυτή να καταδείξει τις ικανότητές της στον αγωνιστικό χώρο, αρχής γενομένης από την Κυριακή και από τον επαναληπτικό του Κυπέλλου με τον Πιερικό.

Την ανάγκη στήριξης υπογράμμισαν επίσης τόσο ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, όσο και ο νέος δήμαρχος της πόλης κ. Παναγιώτης Σαρχώσης που επισήμαναν παράλληλα και την αναγκαιότητα επιστροφής της ομάδας στη φυσική της έδρα, για να μπορέσουν περισσότεροι φίλαθλοι να παρακολουθούν τις προσπάθειες των παικτών.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2014 ΣΕΠ ΦΑΝΕΛΑ (43)

Φαντασμαγορική παρουσία

Και μετά τις τοποθετήσεις και των χορηγών της ομάδας, ξεκίνησε σε άκρως φαντασμαγορικό σκηνικό και η παρουσίαση της επαγγελματικής ομάδας αρχικά, με τους ποδοσφαιριστές να ανεβαίνουν επί σκηνής, καταχειροκροτούμενοι και να παρουσιάζονται στο κοινό τους.

Ήταν η στιγμή που ο Άγγελος Διγκόζης, μιλώντας για τον φετινό στόχο του Τυρνάβου επισήμανε ότι παραμένει η άνετη παραμονή και δήλωσε «ισοβίως ευγνώμων» στον κ. Μπρέζα που τον επέλεξε να βρίσκεται στο «τιμόνι» της ομάδας του Τυρνάβου, μίας ομάδας που είναι «υγιέστατη».

ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2014 ΣΕΠ ΦΑΝΕΛΑ (16)

ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2014 ΣΕΠ ΦΑΝΕΛΑ (18)

ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2014 ΣΕΠ ΦΑΝΕΛΑ (23)

ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2014 ΣΕΠ ΦΑΝΕΛΑ (28)

ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2014 ΣΕΠ ΦΑΝΕΛΑ (31)

ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2014 ΣΕΠ ΦΑΝΕΛΑ (35)

Και φυσικά η βραδιά έκλεισε και με την παρουσία των παικτών της ομάδας Νέων, του μέλλοντος των «κόκκινων» που επένδυσαν πολλά πάνω τους, ελπίζοντας ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα να δρέψουν τους καρπούς αυτής της επένδυσης.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2014 ΣΕΠ ΦΑΝΕΛΑ (15)