Δήμοι Νομού » Δήμος Κιλελέρ » «Πυρ,γυνή και…γούνα!» στο Αρμένιο

«Πυρ,γυνή και…γούνα!» στο Αρμένιο

«Πυρ,γυνή και…γούνα!» στο Αρμένιο

Ξανά επί σκηνής ,για μια ακόμη παράσταση στον αύλειο χώρο του σχολείου του Αρμενίου η Θεατρική Σκηνή «Ονείρων Θαύματα» θα παρουσιάσει το έργο «Πυρ,γυνή και…γούνα!» στις 20:30 το βράδυ του Σαββάτου, σε σκηνοθεσία Ηλέκτρας Φουρτούνα.

Η παράσταση από τη πρώτη στιγμή κέρδισε το ενδιαφέρον των θεατών και απέσπασε τα πιο ευμενή σχόλια. Είναι μια ξεκαρδιστική κωμωδία ερωτικών παρεξηγήσεων όπου η ιστορία διαδραματίζεται σε ένα λονδρέζικο οίκο γουναρικών, που διευθύνεται από δύο επιχειρηματίες τελείως διαφορετικούς μεταξύ τους. Ο Κράουτς πασχίζει να σώσει την επιχείρηση από τις συνεχείς σπατάλες του γυναικά συνεταίρου του, Μπόντλεϊ. Η κατάσταση περιπλέκεται όταν ο Μπόντλεϊ πουλάει σε τιμή ευκαιρίας μια γούνα στον σύζυγο της τελευταίας γυναίκας που έχει βάλει στο μάτι. Ο Κράουτς αναλαμβάνει να πραγματοποιήσει την πώληση και βρίσκεται ξαφνικά στο… μάτι του κυκλώνα, όταν ο σύζυγος δωρίζει τη γούνα στην ερωμένη του. Όπως είναι φυσικό, ακολουθεί μια σειρά από μπερδέματα και παρεξηγήσεις…

Μια βραδιά διασκέδασης ,ευθυμίας και φάρσας.

Στη παράσταση συμμετέχουν οι: Ιωάννα Βογιατζή, Δημήτρης Βούζας, Δάφνη Δεληγιάννη, Ελένη Κατσιμπέρη, Ιωάννα Κωνσταντέλια, Θάνος Μαγιάκος, Έφη Μαργκά, Γιώργος Πάσχος, Κώστας Πελεκάνος, Ντέπυ Τσιρακοπούλου, Γιάννης Χατζής. Τα σκηνικά είναι του Κώστα Μητρομάρα και οι φωτογραφίες του Φώτη Νατσιούλη. Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6972-700971.