Αρχική » Λάρισα » Παιδικές εκδηλώσεις στο Pantheon Plaza

Παιδικές εκδηλώσεις στο Pantheon Plaza

Παιδικές εκδηλώσεις στο Pantheon Plaza

Δημιουργικές εκδηλώσεις, μοναδικές εμπειρίες και πρωτότυπη διασκέδαση υπόσχεται να προσφέρει στο κοινό το Pantheon Plaza, μέσα από το νέο ψυχαγωγικό και εκπαιδευτικό πρόγραμμα εκδηλώσεων, το οποίο ξεκινά στο εμπορικό κέντρο!

Οι μικροί φίλοι του Pantheon Plaza μέσα από το πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων του εμπορικού κέντρου θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με την καρδιά τους, να γνωρίσουν συναρπαστικές τέχνες, να ετοιμάσουν πρωτότυπες κατασκευές και να ακούσουν τα πιο όμορφα παραμύθια!

Το Pantheon plaza θα μεταμορφωθεί σε ένα ξεχωριστό «σχολείο» όπου τα παιδιά θα κατασκευάσουν τα σχολικά αξεσουάρ τους, θα κάνουν μαθήματα μουσικής με πραγματικά μουσικά όργανα και θα ετοιμάσουν μια ομαδική χορογραφία για την επιστροφή τους στο σχολείο! Μέσα από παιχνίδια θα μάθουν για την ανακύκλωση, το περιβάλλον και τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας! Το ταξίδι στον κόσμο των αριθμών, τα σταυρόλεξα και οι γρίφοι θα εξάψουν το ενδιαφέρον και τη φαντασία όλων των παρευρισκoμένων!

Η άσκηση και η διασκέδαση δε θα μπορούσαν φυσικά να λείπουν από το Pantheon Plaza! Έτσι, οι φίλοι μας θα γυμναστούν με μπάλες και pilates, θα χαλαρώσουν με yoga και θα τραγουδήσουν στο δικό τους party!

Τώρα όλοι δίνουμε ραντεβού στο Pantheon Plaza!

Περιγραφή Παιδικών Εκδηλώσεων Σεπτεμβρίου- Οκτωβρίου 2014:

Ωράριο παιδικών εκδηλώσεων:

Τρίτη και Πέμπτη 17.30 – 20.30

Σάββατο 17.00 – 20.00

(16/9): Αντίο καλοκαίρι… καλώς ήρθες Φθινόπωρο!

Υποδεχόμαστε το Φθινόπωρο με συναρπαστικά παραμύθια, ετοιμάζουμε κατασκευές με φυσικά υλικά και ξεκινάμε μαθήματα Pilates!

(18/9): Ημέρα Ανακύκλωσης!

Ανακαλύπτουμε τη χρήση των ανακυκλωμένων υλικών μέσα από πρωτότυπες κατασκευές, ενημερωνόμαστε για την ανακύκλωση και την προστασία του περιβάλλοντος μέσα από παιχνίδια και ετοιμάζουμε μια ομαδική χορογραφία για την επιστροφή μας στο σχολείο!

(20/9): Ημέρα χωρίς αυτοκίνητο!

Μέσα από συναρπαστικά παιχνίδια και κατασκευές μαθαίνουμε για τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Παρακολουθούμε τους ήρωες του κουκλοθέατρου σε συναρπαστικές περιπέτειες και κάνουμε μαθήματα yoga!

(23/9): Καλώς ήρθατε στην Παραμυθούπολη!

Μια ημέρα αφιερωμένη στα παραμύθια! Παίρνουμε μέρος στο μουσικοθεατρικό παιχνίδι, ζωγραφίζουμε τους ήρωες των αγαπημένων μας παραμυθιών και συμμετέχουμε σε υπέροχα παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους!

(25/9): Φρούτα και δουλειές του Φθινοπώρου!

Υπέροχα μουσικοκινητικά παιχνίδια μας φέρνουν σε επαφή με τις δουλειές του Φθινοπώρου και με τα μυρωδάτα φρούτα του! Παίρνουμε μέρος στην ομαδική χορογραφία για την επιστροφή στο σχολείο και ετοιμάζουμε την πιο τεράστια ζωγραφιά!

(27/9): Ένα μεγάλο party στο Pantheon Plaza!

Είμαστε όλοι καλεσμένοι σε ένα μοναδικό party με καραόκε, μαθήματα μουσικής, διαδραστικά παιχνίδια, ζωγραφιές και ατελείωτο κέφι!

(30/9): Η φαντασία ξεκινά με αριθμούς!

Κάνουμε ένα συναρπαστικό ταξίδι στον κόσμο των αριθμών με μουσικοθεατρικό παιχνίδι, κατασκευές με νούμερα, ζωγραφική και υπέροχα κολάζ με φυσικά υλικά!

(2/10): Σταυρόλεξα, κατασκευές και ζωγραφική!

Περίεργοι γρίφοι, σπαζοκεφαλιές και σταυρόλεξα βάζουν τη φαντασία μας να δουλεύει σε γρήγορους ρυθμούς! Παίρνουμε μέρος σε ομαδικές χορογραφίες και κατασκευάζουμε απίθανα σχολικά αξεσουάρ!

(4/10): Η ημέρα των ζώων!

Γιορτάζουμε την ημέρα των ζώων και παίρνουμε μέρος σε ομαδικά παιχνίδια για τα ζώα, φυτεύουμε «φυτά- χελωνάκια» και κατασκευάζουμε τα αγαπημένα μας ζωάκια με πρωτότυπα υλικά! Παρουσιάζουμε την ομαδική μας χορογραφία για την επιστροφή στο σχολείο και σπάμε την πινιάτα!

Επιστροφή επάνω