Αθλητισμός » Η ΑΕΛ επιστρέφει στο ARENA
ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΧΡΟΝΟΥ

Η ΑΕΛ επιστρέφει στο ARENA

Η ΑΕΛ επιστρέφει στο ARENA

Του Αποστόλη Τριανταφύλλου

Όπως όλα δείχνουν η ΑΕΛ διάγει τις τελευταίες της ημέρες έχοντας ως έδρα της το Στάδιο Αλκαζάρ.

Σύμφωνα με πληροφορίες μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ολοκληρωθούν τα έργα βελτίωσης στο AEL FC ARENA όπως η επιτροπή αδειοδότησης υπέδειξε. Μάλιστα, μόλις ολοκληρωθούν οι εργασίες η ίδια επιτροπή θα κληθεί ώστε να εξετάσει και πάλι το γήπεδο, βάση των επισημάνσεών της και στη συνέχεια να εκδώσει την άδεια.

Μάλιστα, αν όλα πάνε βάση του σχεδιασμού η ΑΕΛ αναμένεται να δώσει το πρώτο της παιχνίδι την ερχόμενη Τετάρτη, στο φιλικό κόντρα στην ΑΕΚ.

Αξίζει να σημειωθεί πως το AEL FC ARENA δεν υπάγεται στα γήπεδα τα οποία πήραν παράταση αδείας λειτουργίας, καθώς πέρσι δεν πήρε καν άδεια, αφού δεν αγωνιζόταν καμία ομάδα σ’ αυτό.

Τα βρήκαν…
Τα …χαρτιά του AEL FC ARENA είναι το ένα ζητούμενο ώστε η ομάδα να επιστρέψει στο «σπίτι» της. Το άλλο είναι να υπάρξει συμφωνία ανάμεσα στον Βαγγέλη Πλεξίδα και τον Πηλαδάκη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πάντα πληροφορίες οι δυο τους τα έχουν βρει σχεδόν σε όλα, απομένουν κάποιες μικρές λεπτομέρειες να λυθούν και να υπάρξει οριστική συμφωνία. Λεπτομέρειες που δεν δείχνουν ικανές να χαλάσουν το deal και που δεν αποκλείεται να λυθούν και στην σημερινή συνάντηση του Πλεξίδα με τον εντολοδόχο του Πηλαδάκη.