Δήμοι Νομού » Δήμος Αγιάς » Αντάμωμα Νιβολιανιτών

Αντάμωμα Νιβολιανιτών

Αντάμωμα Νιβολιανιτών

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μεγαλοβρύσου ο Δήμος Αγιάς, η Τοπική Κοινότητα Μεγαλοβρύσου και η ταβέρνα «ΝΙΒΟΛΙΑΝΗ», πραγματοποίησαν με πολύ μεγάλη επιτυχία την εκδήλωση “ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΝΙΒΟΛΙΑΝΙΤΩΝ”, το Σάββατο στην πλατεία του Μεγαλοβρύσου.

Νιβόλιανη (3)    Η εκδήλωση αποτελεί μια προσπάθεια του Συλλόγου, που στοχεύει στη συνάντηση των απανταχού Mεγαλοβρυσιωτών και στη σύσφιξη των σχέσεών τους.

Νιβόλιανη (2)     Την έναρξη της εκδήλωσης έκανε ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μεγαλοβρύσου Μιλτιάδης Χατζούλης.

Νιβόλιανη (4)     Χαιρετισμούς απεύθυναν ο Πρόεδρος της Τοπικής κοινότητας Μεγαλοβρύσου Βαγγέλης Λάμπρου και η Πρόεδρος του Ηρακλείδιου Γηροκομείου του Δήμου Αγιάς κ. Χριστίνα Γιαννουλέα, η οποία εκπροσώπησε το Δήμαρχο Αγιάς Αντώνη Γκουντάρα.

Ακολούθησαν παραδοσιακοί χοροί της Μακεδονίας και της Θράκης, από το Χορευτικό Τμήμα του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Αγιωτών «Μιλτιάδης Δάλλας».

       H βραδιά συνεχίστηκε με πολύωρο γλέντι, με λαϊκή και δημοτική ορχήστρα. Τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες.

     Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης λειτούργησε έκθεση παλιών φωτογραφιών από την καθημερινή ζωή και τις δραστηριότητες των κατοίκων του χωριού.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους o πατέρας Ιωάννης Ολαέρου, ο Πρόεδρος της Κοινοφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αγιάς «Καλυψώ» και Πρόεδρος του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Αγιωτών «Μιλτιάδης Δάλλας» κ. Βασίλης Βαλάρης,   Επίσης, ο δημοτικός σύμβουλος Αγιάς Θωμάς Σιμούλης και ο Πρόεδρος του Ποδηλατικού Συλλόγου Λάρισας Σάββας Τσοπούρογλου.          

Διαβάστε επίσης: