Χωρίς κατηγορία » Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας
EΠΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΒΡΟΧΕΣ

Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας

Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας

Γενικά αίθριος καιρός.

Παροδικές νεφώσεις κατά τόπους στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών στα βόρεια και ανατολικά ορεινά. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο.

Αναλυτικά η πρόγνωση:

Αττική

Γενικά αίθριος καιρός αναμένεται για σήμερα στην Αττική. Μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 στα ανατολικά βόρειοι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη

Γενικά αίθριος καιρός αναμένεται και στην Θεσσαλονίκη. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία μεταβλητοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Γενικά αίθριος καιρός. Παροδικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών στα ορεινά της κεντρικής και ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης . Άνεμοι: αρχικά βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία μεταβλητοί με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία από 20 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός γενικά αίθριος. Παροδικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά. Άνεμοι μεταβλητοί 3 και στο Ιόνιο βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία από 22 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός γενικά αίθριος. Παροδικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών στα ορεινά της Θεσσαλίας. Άνεμοι μεταβλητοί 3 στα ανατολικά βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία από 20 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός γενικά αίθριος. Άνεμοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία από 24 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός γενικά αίθριος. Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία από 24 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Διαβάστε επίσης: