Σεξ » H καλύτερη ώρα για sexting…

H καλύτερη ώρα για sexting…

H καλύτερη ώρα για sexting…

Ίσως η πιο βαρετή ώρα για τους περισσότερους φαίνεται πως… αποκτά καινούριο ενδιαφέρον, αφού όσοι απάντησαν σε μεγάλη έρευνα δήλωσαν πως την προτιμούν για να ανταλλάσσουν ερωτικά μηνύματα με τους συντρόφους τους… ή με αγνώστους

Αν σας ρωτούσε κάποιος ποια είναι η πιο βαρετή ώρα της ημέρας για “σας, πιθανώς θα απαντούσατε «τα πρωινά στη δουλειά». Ίσως όχι μόλις φτάσετε στο γραφείο, αλλά εκεί, κατά τις 10 με 12 το μεσημέρι, πραγματικά δεν έχετε τι να κάνετε – εκτός από τη δουλειά, βέβαια.

Αυτό το δίωρο πάντως απάντησαν οι περισσότεροι που συμμετείχαν σε μεγάλη έρευνα για το sexting πως είναι το αγαπημένο τους για να ανταλλάσσουν ερωτικά μηνύματα με τους συντρόφους τους – ή και με αγνώστους!

Το δίωρο 10-12 λοιπόν αναδείχθηκε το «prime time» για sexting, καθώς αυτό απάντησαν οι περισσότεροι από τους 4.800 άντρες και γυναίκες που συμμετείχαν στην έρευνα από την εταιρεία Retina-X studios.

Τελικά μάλλον 10 η ώρα το πρωί της Τρίτης, μπορεί να γίνει για κάποιους η πιο… σέξι ώρα της ημέρας – όσο κι αν σας φαίνεται ακατανόητο!

Πηγη:protothema

Διαβάστε επίσης: