Δήμοι Νομού » Δήμος Τεμπών » Πάρτυ «έκπληξη» στα Μεσάγκαλα
ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑ

Πάρτυ «έκπληξη» στα Μεσάγκαλα

Πάρτυ «έκπληξη» στα Μεσάγκαλα

Συνεχίζονται και τον Αύγουστο οι πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις των παραλίων του Δήμου Τεμπών, Μεσάγκαλα-Καστρί Λουτρό.

Πιο συγκεκριμένα, την Παρασκευή, 8 Αυγούστου 2014 και ώρα 8.00 μμ, στην κεντρική εξέδρα των Μεσαγκάλων η δασκάλα χορού Σοφία Πλασταρά χορεύει και μαθαίνει τα πρώτα βήματα των Λάτιν χωρών σε μικρούς και μεγάλους. Ένα εκπαιδευτικό εργαστήρι με χορό, κίνηση και κέφι που απευθύνεται σε όλους!

Το Σάββατο, 9 Αυγούστου 2014 και ώρα 7.00 μμ έπειτα από την επιτυχημένη ποδηλατική εξόρμηση, ακολουθεί Αγώνας Δρόμουμε την υποστήριξη του σύλλογου Μαραθωνοδρόμων Λάρισας. Μέσα από τη διαδρομή που θα ακολουθηθεί συνδέονται τα παράλια Μεσαγκάλων και Καστρί Λουτρό. Η απόσταση υπολογίζεται συνολικά σε 10 χλμ.

Ο αγώνας κλείνει με τις βραβεύσεις των συμμετεχόντων .Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί επίδειξη της αρχαίας ελληνικής πολεμικής τέχνης του Παγκράτιου από τον σύλλογο Παγκρατιαστών Λάρισας με προπονητή τον Χαρακόπουλο Σταύρο.

Ακολουθεί πάρτυ έκπληξη στην παραλία των Μεσαγκάλων όπου θα γίνει και επίδειξη του χορευτικού εργαστηρίου της Παρασκευής.

Διαβάστε επίσης: