Λάρισα » «Συνεχίζουμε τον αγώνα κατά της αξιολόγησης»

«Συνεχίζουμε τον αγώνα κατά της αξιολόγησης»

«Συνεχίζουμε τον αγώνα κατά της αξιολόγησης»

«Δεν καταθέτουμε φύλλα αξιολόγησης», «Απεργούμε – απέχουμε από όλες τις διαδικασίες αξιολόγησης» είναι τα δύο μηνύματα που στέλνει στους δημόσιους υπαλλήλους με ανακοίνωσή του το Νομαρχιακό Τμήμα Λάρισας της ΑΔΕΔΥ.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρονται τα παρακάτω:

«Η καθολική συμμετοχή των εργαζομένων στην Απεργία – Αποχή οδήγησε στην ακύρωση των χρονοδιαγραμμάτων της Κυβέρνησης και ουσιαστικά ανοίγει το δρόμο, μέσα από τη συνέχιση αυτών των κινητοποιήσεων, για τη συνολική κατάργηση του απαράδεκτου νόμου.

Η νέα παράταση των ημερομηνιών για το Σεπτέμβριο – Οκτώβριο, η αναζήτηση τρόπου παράκαμψης της διαδικασίας αυτοαξιολόγησης, η ενεργοποίηση των δικαστηρίων κατά της απεργίας – αποχής της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. αλλά και η εξαγγελία νέου νόμου αξιολόγησης για το φθινόπωρο, είναι στοιχεία που αναδεικνύουν τον πανικό και τα αδιέξοδα στα οποία έχει περιέλθει η Κυβέρνηση.

Οι προσπάθειες ωραιοποίησης πτυχών του νόμου, δεν πείθουν κανέναν. Τα επικοινωνιακά τεχνάσματα της Κυβέρνησης δεν πρόκειται να διασπάσουν τους εργαζόμενους και να ανακόψουν το κύμα αντίστασης σε έναν άδικο νόμο.

Η τροπολογία που κατέθεσε στη Βουλή η Κυβέρνηση, ουσιαστικά επιβεβαιώνει την επιλογή της για κατηγοριοποίηση των υπαλλήλων και δημιουργία, για τα επόμενα χρόνια, δεξαμενών προς απόλυση εργαζομένων.

Συνεχίζουμε με μεγαλύτερη ένταση τον αγώνα ενάντια στο νόμο που ανοίγει το δρόμο για απολύσεις. Οι κυβερνητικοί ελιγμοί δεν μας σταματούν».

Διαβάστε επίσης: