Αυτοκίνητο » Νέο Nissan JUKE

Νέο Nissan JUKE

Νέο Nissan JUKE

Έχοντας υπάρξει ο πρωτοπόρος στην κατηγορία των compactcrossovers, για κάτι λίγο περισσότερο από τρία χρόνια , το καινοτόμο JUKE, έρχεται πλήρως ανανεωμένο για να εδραιώσει το ανταγωνιστικό του πλεονέκτημα, στη συγκεκριμένη κατηγορία. Διατηρώντας στο ακέραιο τον μοναδικό και εντελώς πρωτότυπο σχεδιασμό του, το νέο JUKEεπιβεβαιώνει με τον πλέον αδιαμφισβήτητο τρόπο την ηγετική θέση της Nissanστην αγορά των compactcrossovers, εισάγοντας μια σειρά από συναρπαστικές και καινοτόμες τεχνολογίες, με πολλή δόση στυλ, αλλά και με νέα χαρακτηριστικά.

Επισκόπηση

Χάρη στην εντυπωσιακή σχεδίαση και την προηγμένη τεχνολογία , το JUKEέχει καταστεί με διαφορά ο ηγέτης στην κατηγορία των compactcrossovers. Συνδυάζοντας το ξεχωριστό αλλά και ιδιαίτερο στυλ , την έξοχη δυναμική οδηγική συμπεριφορά και το εκλεπτυσμένο εσωτερικό με τον ανάλογο εξοπλισμό, το JUKEκατάφερε να εγγράψει το εκπληκτικό νούμερο των 500.000 πωλήσεων από το λανσάρισμα του, επισκιάζοντας εύκολα τους ανταγωνιστές του.

Τώρα, στο πλαίσιο της καθιερωμένης πρακτικής της Nissanγια συνεχή ανάπτυξη των μοντέλων της, έφθασε το επόμενο κεφάλαιο για το JUKE. Καθιερωμένο ως το μοντέλο που στην ουσία δημιούργησε την κατηγορία των compactcrossovers, χάρη στο μοναδικό σχεδιαστικό συνδυασμό του σπορ και του SUV, το νέο JUKE είναι έτοιμο, για άλλη μια φορά, να εδραιώσει την κυριαρχία του.

Έχοντας ήδη αναγνωριστεί ως πρότυπο σχεδιασμού, το νέο JUKE καρπώνεται μια σειρά από σχεδιαστικές βελτιώσεις, νέους κινητήρες και τεχνολογίες, αλλά και από ένα ευρύ πρόγραμμα εξατομίκευσης για τον κάτοχό του.

Οι αλλαγές είναι εκτεταμένες και περιλαμβάνουν μια νέα σχεδίαση στο μπροστινό και πίσω μέρος του, με μεγαλύτερη έμφαση τόσο στη premium φινέτσα όσο και στον σπορ χαρακτήρα. Επιπλέον, ο νέος μικρότερου κυβισμού DIG-T 115, 1.2 λίτρων υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας βενζίνης, προσφέρει μεγαλύτερη απόδοση, οικονομία καυσίμου αλλά και χαμηλότερες εκπομπές ρύπων. Την γκάμα των επιλογών στο νέο JUKE, συμπληρώνουν ο ανανεωμένος 1.6 λίτρων DIG-T190, υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας βενζίνης, ένα πρόγραμμα εξατομίκευσης, ο προηγμένος εξοπλισμός συμπεριλαμβανομένου ενός νέου ηχοσυστήματος, η τελευταία γενιά του συστήματος πλοήγησης και ψυχαγωγίας Nissan Connect, το σύστημα Nissan Safety Shield, το σύστημα Δυναμικού Ελέγχου της Nissan, καθώς μια νέα ανοιγόμενη, πανοραμική γυάλινη οροφή.

Με τον χώρο των αποσκευών στο νέο JUKE να έχει αυξηθεί κατά 40% (έως και 354 λίτρα) στις προσθιοκίνητες εκδόσεις, οι υποψήφιοι αγοραστές του νέου JUKEέχουν τώρα στη διάθεσή τους και μια μεγάλη δυνατότητα : να σφραγίσουν με τη δική τους προσωπικότητα το δικό τους JUKE, με ένα νέο πρόγραμμα εξατομίκευσης που ονομάζεται “NissanDesignStudio” και που προσφέρει μια σειρά από νέα χρώματα, αλλά και εσωτερικά και εξωτερικά αξεσουάρ.

Οι αλλαγές και το εύρος των καινούργιων χαρακτηριστικών που διαμορφώνουν το νέο JUKE, θα επιταχύνουν την ανάπτυξή του, όντας το δεύτερο, πιο δημοφιλές μοντέλο της Nissanστην Ευρώπη και ακολουθώντας τα εκπληκτικά επιτεύγματα του μεγάλου του αδελφού, του QASHQAI.

Nissan Juke (4)

Σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, το JUKEείναι το bestsellerστην κατηγορία των compactcrossovers, ξεπερνώντας με διαφορά όλους τους άμεσους ανταγωνιστές του, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που προέρχονται από τα κορυφαία γερμανικά εμπορικά σήματα. Καθοδόν για να σπάσει το φράγμα των 500.000 πωληθέντων αυτοκινήτων, το JUKEέφθασε, μόνο το 2013, τις 135.000 πωλήσεις με μια πολλά υποσχόμενη δυναμική εξέλιξη. Όλα τα μοντέλα JUKEπου πωλούνται στην Ευρώπη κατασκευάζονται στην Ευρώπη, στις μεγάλες παραγωγικές εγκαταστάσεις της Nissan, στο Sunderland.

Nissan Juke (3)Το JUKE, ως μοντέλο, έχει ένα ιδιαίτερο βάρος για τη Nissan, καθώς κατάφερε να προσελκύσει έναν τεράστιο αριθμό νέων αγοραστών. Με το 82% των πωλήσεών του να αποτελείται από αγοραστές που αποκτούν για πρώτη φορά ένα μοντέλο της Nissan, όχι μόνο αποτελεί ένα κυρίαρχο μοντέλο στη γκάμα της εταιρείας, , αλλά και ένα μοντέλο που ξεπερνά με άνεση τον μέσο όρο στην κατηγορία του, όπου πολλοί εκ των νέων αγοραστών του προέρχονται από αυτοκίνητα μεγαλύτερης κατηγορίας.

Nissan Juke (1)

Το νέο Nissan JUKE, έρχεται να κατακτήσει τις καρδιές των υποψήφιων αγοραστών σε μια άκρως δελεαστική τιμή, που ξεκινά από τις 17.460€, για τον υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα βενζίνης των 1.2 λίτρων (115PS), συμπεριλαμβανομένου του οφέλους της κρατικής απόσυρσης, από 17.480 € για τον κινητήρα diesel 1.5 dCi (110PS και με μηδενικά τέλη κυκλοφορίας), ενώ η τιμή για την έκδοση με τον κινητήρα βενζίνης 1.6 λίτρων με το κιβώτιο ταχυτήτων CVT (117PS)ξεκινά από 16.590€, αντίστοιχα.

 

Διαβάστε επίσης: