Υγεία » Λειτουργούσε οδοντιατρείο χωρίς άδεια

Λειτουργούσε οδοντιατρείο χωρίς άδεια

Λειτουργούσε οδοντιατρείο χωρίς άδεια

Παράνομο οδοντιατρείο εντόπισε η Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας σε περιοχή της Αθήνας και συνέλαβε τον χειρουργό-οδοντίατρο που το λειτουργούσε χωρίς να κατέχει την προβλεπόμενη από τον νόμο άδεια.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ελέγχου της Οικονομικής Αστυνομίας, διενεργήθηκε  έλεγχος σήμερα σε κέντρο αισθητικής οδοντιατρικής σε περιοχή της  Αθήνας, όπου διαπιστώθηκε ότι ο οδοντίατρος λειτουργούσε το συγκεκριμένο ιατρείο με πλήρη οδοντιατρικό εξοπλισμό, στο οποίο παρείχε ιατρικές υπηρεσίες της ειδικότητάς του, χωρίς την προβλεπόμενη από το νόμο άδεια λειτουργίας.

Παράλληλα στο πλαίσιο του ελέγχου της εργατικής – ασφαλιστικής νομοθεσίας, διαπιστώθηκε ότι στο συγκεκριμένο οδοντιατρείο απασχολούνταν τρία άτομα, τα οποία δεν ήταν καταχωρημένα στο Ειδικό Βιβλίο Καταχώρησης Νεοπροσλαμβανόμενου Προσωπικού, ενώ δεν επεδείχθη ο σχετικός πίνακας Προσωπικού.

Επιπλέον διενεργήθηκε και φορολογικός έλεγχος, στο πλαίσιο του οποίου διαπιστώθηκαν φορολογικές παραβάσεις του Κώδικα Φορολογικής Απεικόνισης Συναλλαγών (Κ.Φ.Α.Σ.) και συγκεκριμένα η μη επίδειξη του προβλεπόμενου Βιβλίου Εσόδων – Εξόδων.

 

ΠΗΓΗ: Naftemporiki.gr

Διαβάστε επίσης: