Θεσσαλία » «Χειροπέδες» για μεταφορά μη νόμιμων αλλοδαπών

«Χειροπέδες» για μεταφορά μη νόμιμων αλλοδαπών

«Χειροπέδες» για μεταφορά μη νόμιμων αλλοδαπών

Συνελήφθη σήμερα (30.07.2014) το πρωί στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Τρικάλων της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας ένας 41χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος μετέφερε με Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο δύο μη νόμιμους αλλοδαπούς.

Ειδικότερα, σε σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα παρακάτω: «ο 41χρονος κατελήφθη από τους αστυνομικούς να μεταφέρει με Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του, δύο μη νόμιμους αλλοδαπούς, υπηκόους Αλβανίας, ηλικίας 24 και 25 ετών, οι οποίοι είχαν εισέλθει και διέμεναν παράνομα στη χώρα μας, στερούμενοι ταξιδιωτικών εγγράφων.

Το αυτοκίνητο κατασχέθηκε, ενώ οι επιβαίνοντες συνελήφθησαν για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της μεταφοράς μη νόμιμων αλλοδαπών και της παράνομης εισόδου στη χώρα.

Οι συλληφθέντες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Τρικάλων».

Διαβάστε επίσης: