Δήμοι Νομού » Δήμος Λάρισας » Συνεχίζουν στις δουλειές τους οι σχολικοί φύλακες
ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΝΕΑ ΑΙΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

Συνεχίζουν στις δουλειές τους οι σχολικοί φύλακες

Συνεχίζουν στις δουλειές τους οι σχολικοί φύλακες
Ανακοίνωση σχολικών φυλάκων Λάρισας:
«Μετά τον μεγάλο και επίπονο αγώνα μας στη διάρκεια της οκτάμηνης διαθεσιμότητάς μας, το επόμενο βήμα μας ήταν η προσφυγή στη δικαιοσύνη ώστε να κηρυχθεί άκυρος ο νόμος των απολύσεων.
Από τον περασμένο Μάρτιο οι σχολικοί φύλακες Λάρισας επιστρέψαμε στα  καθήκοντά μας που επί δεκατρία χρόνια ασκούσαμε ανελλιπώς στα σχολεία  με προσωρινή απόφαση του Πρωτοδικείου Λάρισας.
Πριν λίγες ημέρες εκδόθηκε απόφαση θετική επί της αγωγής μας η οποία δέχεται ότι η διαθεσιμότητα – απόλυσή μας είναι άκυρη και υποχρεώνει το Δήμο να μας απασχολεί όπως και πριν τη διαθεσιμότητα, όμως δεν είναι προσωρινά εκτελεστή.

Καταθέσαμε εκ νέου αίτηση ασφαλιστικών μέτρων και σήμερα κερδίσαμε προσωρινή διαταγή.
Οι σχολικοί φύλακες Λάρισας με την πολύτιμη βοήθεια του νομικού μας κ. Παύλου Μαουσίδη και τη συμπαράσταση του Δήμου μας και ειδικά του Δημάρχου κ.Τζανακούλη, του πρώην προέδρου Δημοτικού συμβουλίου.κ. Γιαννούλα και των Αντιδημάρχων κ.Μαμάκου και της κ.Κοτάκου καθώς και των εκπαιδευτικών που κατέθεσαν ως μάρτυρες  κ.Καψούρα και κ Γιαλαμά, συνεχίζουμε και θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε και να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στα σχολικά συγκροτήματα.

Ο δρόμος της δικαίωσης για μας είναι μακρύς και δύσκολος, αλλά ο Θεός είναι μεγάλος.

Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην ανεξάρτητη ελληνική δικαιοσύνη»