Δήμοι Νομού » Δήμος Κιλελέρ » Χαρτογράφησαν τα προβλήματα του Πλατυκάμπου

Χαρτογράφησαν τα προβλήματα του Πλατυκάμπου

Χαρτογράφησαν τα προβλήματα του Πλατυκάμπου

Συνάντηση με τους προέδρους των τοπικών συμβουλίων της Δημοτικής Ενότητας Πλατυκάμπου είχε ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος.

Σε σχετική ανακοίνωση επισημαίνονται τα παρακάτω: «Η συνάντηση έγινε στο δημαρχείο Πλατυκάμπου στο πλαίσιο της συνεργασίας της νέας δημοτικής αρχής και των τοπικών συμβουλίων του Δήμου. Στόχος των συναντήσεων είναι να ενημερωθεί η νέα δημοτική αρχή για τα προβλήματα των τοπικών κοινωνιών και να ακούσει τις προτάσεις των τοπικών συμβουλίων.

Ύστερα από διεξοδική και εποικοδομητική συζήτηση ο Θανάσης Νασιακόπουλος, αφού κατέγραψε τις προτάσεις των προέδρων, δήλωσε ότι είναι βασική προτεραιότητα της νέας δημοτικής αρχής είναι η συνεχής συνεργασία της με τα τοπικά συμβούλια και η αξιοποίηση των προτάσεών τους.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι Δημοτικής Ενότητας Πλατυκάμπου και Τεχνικών Έργων Καθαριότητας και Πρασίνου Χ. Χατζούλης και Β. Βισβίκης οι δημοτικοί σύμβουλοι Γ. Κουκούτσης, Τ. Τσινούλης, Κ. Φιλιππούλης και Κ. Χατζηκωνσταντίνου, οι πρόεδροι των τοπικών συμβουλίων Γαλήνης, Γλαύκης, Ελευθερίου, Μελίας, Μελισσοχωρίου, Ναμάτων, Ομορφοχωρίου, Πλατυκάμπου και Χάλκης Κ. Κατσικάρης, Σ. Μπατρακούλη, Η. Αράπης, Α. Χιωτάκης, Δ. Ροϊδούλης, Χ. Σωτάκης, Γ. Μαξιμιάδης, Δ. Καρατσίβος, και Α. Παπαθεοχάρης. Παραβρέθηκαν επίσης τα μέλη των τοπικών συμβουλίων Πλατυκάμπου και Χάλκης Δ. Ζαχαρούλης και Ε. Κορδοκλάς.

Τις επόμενες ημέρες ο Θανάσης Νασιακόπουλος θα έχει αντίστοιχες συναντήσεις με τους προέδρους των τοπικών συμβουλίων των δημοτικών ενοτήτων Κραννώνα και Νίκαιας».

Διαβάστε επίσης: