Παραπολιτικά » Ευνομία…
ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΡΑΓΙΚΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΗΝ ΠΕΟ ΛΑΡΙΣΑΣ- ΒΟΛΟΥ

Ευνομία…

Ευνομία…

Η παλιά εθνική οδός Λάρισας – Βόλου, είναι δρόμος  καρμανιόλα. Μόλις λίγες ώρες πριν, τρεις νέοι από το Στεφανοβίκειο, έχασαν τη ζωή τους στην άσφαλτο της «παλιάς εθνικής»  όταν το ΙΧ που επέβαιναν συγκρούστηκε με φορτηγό.  Ο δρόμος χρησιμοποιείται από βαρέα φορτηγά ως φορέας παράκαμψης της ΠΑΘΕ λόγω των διοδίων Μοσχοχωρίου

Η οργή απο τον τραγικό θάνατο τριών νέων ανθρώπων, προκάλεσε νέο κύμα αντιδράσεων.

Ο Ρίζος Κομήτσας, απερχόμενος δήμαρχος Κιλελέρ, με σκληρή δήλωσή του τονίζει ότι υπάρχουν συγκεκριμένες ευθύνες για το συνεχιζόμενο αιματοκύλισμα στην Π.Ε.Ο. Λάρισας – Βόλου, επαναλαμβάνοντας το αίτημα για άμεση παρέμβαση  των εισαγγελικών αρχών της Λάρισας προκειμένου να διερευνηθούν και να αποδοθούν οι ευθύνες όλων των εμπλεκομένων φορέων για την κατάσταση του δρόμου «καρμανιόλα», όπου τα τελευταία χρόνια έχουν χάσει τη ζωή τους δεκάδες συμπολίτες μας.»

Λίγες ώρες αργότερα, ο επανεκλεγείς περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστό μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «Astra tv» προχώρησε μια σε δήλωση – βόμβα. Στην ουσία είπε, πως κάποιοι δεν ήθελαν τις παρεμβάσεις ασφαλείας που ζητούσε η Περιφέρεια, προκειμένου να μην γίνει ανταγωνιστικός σε σχέση με την ΠΑΘΕ ο συγκεκριμένος δρόμος…

«Από το 2013 έχουμε ζητήσει χρήματα που δε μας έδωσαν, ζητήσαμε όμως να μας δώσουν το δικαίωμα να κάνουμε παρεμβάσεις ασφάλειας σε αυτό το δρόμο {…} Φοβούνται μη γίνει ανταγωνιστική η οδός και γι” αυτό δε μας δίνουν το δικαίωμα…»

Μετά τον αποκαλυπτικό “κυνισμό” των δηλώσεων, κυρίως του περιφερειάρχη, το θέμα   υποθέτουμε ότι θα λάβει άλλες διαστάσεις. Τουλάχιστον αυτό θα γίνονταν σε κάθε ευνομούμενη πολιτεία.

Α.Ψ.