Δήμοι Νομού » Δήμος Λάρισας » Θέμα διοδίων έθεσε ο Αγοραστός στον Χααν
ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Θέμα διοδίων έθεσε ο Αγοραστός στον Χααν

Θέμα διοδίων έθεσε ο Αγοραστός στον Χααν

Έφθασε πριν από λίγο στο κτίριο της Περιφέρειας Θεσσαλίας ο επίτροπος περιφερειακής πολιτικής Γιοχάνες Χααν, ξεκινώντας τη διήμερη επίσκεψή του στην περιοχή.

Ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη η συνάντηση με τον περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό, όπου και αναμένεται να συζητηθεί ευρεία γκάμα θεμάτων τοπικού ενδιαφέροντος.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει στο ξενοδοχείο «Divani Palace» στη Λάρισα ενημερωτική εκδήλωση στην οποία κλήθηκαν να συμμετέχουν εκπρόσωποι όλων των φορέων της Θεσσαλίας με κεντρικό ομιλητή τον Επίτροπο κ. Χααν.

Ώρα 10.35

Θέμα διοδίων, μετά και το τραγικό τροχαίο δυστύχημα με τους τρεις νέους που έχασαν τη ζωή τους, έθεσε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός στον Ευρωπαίο Επίτροπο Γ. Χααν κατά τη συνάντησή τους στην έδρα της Περιφέρειας.

Μάλιστα, ο κ. Αγοραστός επισήμανε ότι «είναι αδιανόητο σε τόσο μικρή απόσταση να υπάρχουν τόσοι σταθμοί διοδίων και να δημιουργούνται τόσα προβλήματα».

Μάλιστα, ο περιφερειάρχης προανήγγειλε την διοργάνωση κινητοποίησης από την πλευρά της Περιφέρειας.

Στη συνέχεια έγινε αναλυτική παρουσίαση των μεγάλων έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη στη Θεσσαλία.

Σε δήλωσή του ο κ. Χααν επισήμανε ότι «είναι απ” τις ελάχιστες φορές που επισκέπτομαι μία περιφέρεια και δεν χρειάζεται να κάνω αρνητικά σχόλια και υποδείξεις, καθώς απ” ότι έχω διαβάσει και δει τα πράγματα πάνε αρκετά καλά στην περιφέρειά σας».

Αγοραστός Χααν 3

Αγοραστός Χααν 2

Αγοραστός Χααν 8Αγοραστός Χααν 9