Θεσσαλία » Τέσσερις συλλήψεις για ναρκωτικά στη Θεσσαλία

Τέσσερις συλλήψεις για ναρκωτικά στη Θεσσαλία

Τέσσερις συλλήψεις για ναρκωτικά στη Θεσσαλία

Τέσσερις συλλήψεις σε τρία διαφορετικά περιστατικά κατοχής ναρκωτικών ουσιών, τα οποία καταγράφηκαν στους νομούς Τρικάλων, Καρδίτσας και Μαγνησίας περιλαμβάνει το σημερινό αστυνομικό δελτίο.

Αναλυτικά, τα περιστατικά σύμφωνα με τις σχετικές ανακοινώσεις έχουν ως εξής:

*Συνελήφθη σήμερα (23-07-2014) τις πρώτες πρωινές ώρες στα Τρίκαλα, στο πλαίσιο καθημερινών αστυνομικών ελέγχων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Τρικάλων της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, μία 42χρονη, κατηγορούμενη για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, μετά από αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε στο Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που επέβαινε η συλληφθείσα, βρέθηκε στην κατοχή της και κατασχέθηκαν μία νάιλον συσκευασία με κάνναβη, βάρους 2,8 γραμμαρίων.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.

*Συνελήφθησαν χθες (22-07-2014) το βράδυ στην Καρδίτσα, στο πλαίσιο καθημερινών αστυνομικών ελέγχων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Καρδίτσας της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, δύο άτομα, ηλικίας 21 και 23 ετών, κατηγορούμενοι για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, μετά από αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε στους συλληφθέντες, βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν δύο χάρτινες συσκευασίες με μικροποσότητες ηρωίνης, συνολικού βάρους 0,8 γραμμαρίων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καρδίτσας.

*Συνελήφθη χθες (22-07-2014) το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας, στο πλαίσιο των καθημερινών αστυνομικών ελέγχων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλμυρού της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας ένας 55χρονος, κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών δισκίων.

Ειδικότερα, μετά από αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε στον συλληφθέντα, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν 54 ναρκωτικά δισκία.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού.