Αθλητισμός » Ο Κολοβός στον Π.Α.Ο.Λ Αβέρωφ

Ο Κολοβός στον Π.Α.Ο.Λ Αβέρωφ

Ο Κολοβός στον Π.Α.Ο.Λ Αβέρωφ

Νέα μεταγραφική επιτυχία για τον Π.Α.Ο.Λ. Αβέρωφ καθώς μετά από συντονισμένες ενέργειες η ομάδα της Λάρισας ενέταξε στο δυναμικό της τον αμυντικό μέσο Χρήστο Κολοβό από τον Σμόλικα Φαλάνης ενώ παράλληλα απέκτησε και τον κεντρικό μέσο Γιώργο Γουργιώτη, ο οποίος αγωνιζόταν στην Α.Ε.Δ. Νίκαιας.

Ποδοσφαιριστές με αναμφισβήτητη αξία, πλούσιες παραστάσεις και προσφορά στο χώρο, που προσδίδουν ακόμη μεγαλύτερη ποιότητα ενισχύοντας σημαντικά το υπάρχον ρόστερ.

Υπενθυμίζεται ότι από τον Π.Α.Ο.Λ. Αβέρωφ έχουν ήδη αποκτηθεί οι Νίκος Ντούγκος και Δημήτρης Μάρκου ενώ επέστρεψε στην ομάδα ο Βασίλης Γκουτσιούδης.

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι στις τάξεις του συλλόγου, πέραν των ως άνω προσθηκών, παρέμεινε ανανεώνοντας τη συνεργασία του ο βασικός κορμός, δείγμα της σοβαρής προσπάθειας και των φιλοδοξιών των ανθρώπων του σωματείου. Τέλος, στις 28-7-2014 και ώρα 18.00′ ορίσθηκε η έναρξη τις προετοιμασίας στις αθλητικές εγκαταστάσεις Αβέρωφ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το διοικητικό συμβούλιο του Π.Α.Ο.Λ. Αβέρωφ ανακοινώνει την απόκτηση του αμυντικού μέσου Χρήστου Κολοβού και του κεντρικού μέσου Γιώργου Γουργιώτη, οι οποίοι αγωνίζονταν σε Σμόλικα Φαλάνης και Α.Ε.Δ. Νίκαιας αντίστοιχα. Η διοίκηση και η τεχνική ηγεσία τους καλωσορίζει και τους εύχεται ολόψυχα κάθε επιτυχία μέσω της ομάδας.

Αναφορικά δε με την έναρξη της προετοιμασίας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και του πρωταθλήματος Α” Ε.Π.Σ.Λ., ανακοινώνεται ότι θα λάβει χώρα στις αθλητικές εγκαταστάσεις Αβέρωφ τη Δευτέρα 28-7-2014 και ώρα 18.00′ υπό την καθοδήγηση του προπονητή Βαγγέλη Μπρισίμη.

Για οποιοδήποτε άλλο θέμα αφορά το σωματείο θα υπάρξει επίσημη ενημέρωση στο προσεχές μέλλον».