Αρχική » Αγροτικά » Βγάζουν… «χρυσάφι»
ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΟΙ ΝΕΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ

Βγάζουν… «χρυσάφι»

Βγάζουν… «χρυσάφι»

Σε ένα διθυραμβικό άρθρο του, την προηγούμενη εβδομάδα, το περιοδικό Forbes, σκιαγραφεί το νέο τοπίο στην παραγωγή κρασιού στη χώρα μας, αλλά και την αναδυόμενη κουλτούρα γύρω από την αμπελουργία, αναδεικνύοντας το σημαντικό ρόλο που παίζουν οι νέοι, σε ηλικία, έλληνες παραγωγοί, όλοι τους παιδιά μορφωμένα και εξειδικευμένα σ’ αυτό που έχουν επιλέξει να κάνουν.

«Να επιλέξουμε ως Θεσσαλία εκείνο το σενάριο το οποίο εγγυάται την ανάπτυξη» δήλωσε τις προάλλες ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε για τη νέα ΚΑΠ.

Ορίστε λοιπόν πεδίον δόξης λαμπρό: στηρίξτε τους νέους και σοβαρούς Θεσσαλούς αμπελουργούς και κάντε τους επίσημους πρεσβευτές ενός ευλογημένου τόπου σε ολόκληρο τον κόσμο.

Λ.Π. / Έντυπη Larissanet (φωτο απο το Οινοποιείο Μίγα)

Επιστροφή επάνω