Ελλάδα » Συνάντηση αντιπροσωπειών ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ

Συνάντηση αντιπροσωπειών ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ

Συνάντηση αντιπροσωπειών ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ

Σε καλό κλίμα διεξήχθη η πρώτη συνάντηση αντιπροσωπειών της ΔΗΜΑΡ και του ΠΑΣΟΚ με θέμα την  έναρξη διαλόγου για την κεντροαριστερά.

Ο γραμματέας της ΚΕ της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος μετά το τέλος της συνάντησης έκανε λόγο για συμφωνία σε αρκετά σημεία και τόνισε πως οι συζητήσεις θα συνεχιστούν και θα υπάρξει νέα συνάντηση.

«Σε άλλα χρειάζεται περισσότερη επεξεργασία. Ο διάλογος έγινε στη βάση και των δώδεκα προγραμματικών σημείων τα οποία περιέχονται στις επιστολές. Ο διάλογος συνεχίζεται. Θα υπάρξει και νέα συνάντηση», δήλωσε ο κ. Θεοχαρόπουλος.

Σύμφωνα με τον ίδιο στόχος του διαλόγου είναι να υπάρξουν προγραμματικές συμπτώσεις, όχι σε ένα κενό πολιτικής, έτσι ώστε να αποβεί προς όφελος της κοινωνίας και της χώρας.

Από την πλευρά του ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Ρήγας δήλωσε ότι ξεκίνησε ειλικρινής, ουσιαστικός και γόνιμος διάλογος ο οποίος θα συνεχιστεί.

«Οι απόψεις μας είναι ταυτόσημες σε αρκετά στοιχεία. Σε κάποια άλλα θέματα υπάρχει ανάγκη για περαιτέρω επεξεργασία», ανέφερε.

Εκ μέρους της ΔΗΜΑΡ, στη συνάντηση συμμετείχαν οι : Θανάσης Θεοχαρόπουλος, γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής, Δημήτρης Αναγνωστάκης, γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και το μέλος του Συντονιστικού της Προοδευτικής Συνεργασίας, Στέφανος Μανίκας.

Το ΠΑΣΟΚ, εκπροσώπησαν οι: Παναγιώτης Ρήγας, γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Κυριάκος Πιερρακάκης, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου και Δημήτρης Καρύδης, Γραμματέας Επικοινωνίας.

ΠΗΓΗ: Naftemporiki.gr