Λάρισα » Κάλεσμα για το συλλαλητήριο για τη Γάζα

Κάλεσμα για το συλλαλητήριο για τη Γάζα

Κάλεσμα για το συλλαλητήριο για τη Γάζα

Κάλεσμα συμμετοχής στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργανώνεται την  Τετάρτη στις 7 μ.μ.,  στην Πλατεία Ταχυδρομείου, απευθύνει η Λαϊκή Αντίσταση-Αριστερή Αντιμπεριαλιστική Συνεργασία.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«Η Λαϊκή Αντίσταση-Αριστερή Αντιιμπεριαλιστική Συνεργασία καλεί τον λαό της Λάρισας να δώσει μαζικά το παρόν στο συλλαλητήριο που καλεί η Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό Λαό.

Ήδη οι νεκροί ξεπερνάν τους 400, ύστερα και από την έναρξη χερσαίων επεμβάσεων και το 80% είναι άμαχοι. Οι επιχειρήσεις του Ισραήλ στην λωρίδα της Γάζας χαίρουν της στήριξης των αμερικάνων ιμπεριαλιστών με τον υπουργό εξωτερικών των ΗΠΑ να υπογραμμίζει το δικαίωμα του Ισραήλ να υπερασπίζεται τον εαυτό του, ενώ η ΕΕ αρνείται να καταγγείλει και καλύπτει την εγκληματική επίθεση του Ισραήλ βάζοντας σε ίση μοίρα τον θύτη με το θύμα…

Η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ,  συνεχίζει να δίνει τα δικαιώματα του λαού μας θυσία στην ιμπεριαλιστική τρόικα και σε μια χούφτα πλουτοκράτες, υπηρετώντας πιστά τα μεγάλα αφεντικά ΗΠΑ-ΕΕ, ενώ έχει στήσει άξονα συμμαχίας με το κράτος-φονιά του Ισραήλ, κάνοντας κοινά στρατιωτικά γυμνάσια μαζί του.

Όλα αυτά, υπογραμμίζουν την επιτακτική ανάγκη να γίνουν βήματα στην συγκρότηση μαζικού αντιιμπεριαλιστικού κινήματος του λαού, που είναι περισσότερο από ποτέ επίκαιρο.

Τούτες τις ώρες αποτελεί στοιχειώδες καθήκον του δημοκρατικού κόσμου, των αγωνιστών, να διαδηλώσουν με όποιο τρόπο μπορούν την αντίθεσή τους στη σφαγή του λαού της Παλαιστίνης. Ολοι στο συλλαλητήριο.»