Ελλάδα » Έβαλε φωτιά στα social media ο Τζήμερος

Έβαλε φωτιά στα social media ο Τζήμερος

Έβαλε φωτιά στα social media ο Τζήμερος

Μια τοποθέτηση του Θάνου Τζήμερου σχετικά με τη λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές αρκούσε προκειμένου τα social media να πάρουν φωτιά.

Ο επικεφαλής της Δημιουργίας Ξανά τάχθηκε υπέρ του μέτρου, απορρίπτοντας τις αντιδράσεις των συνδικαλιστών. Ειδικότερα, ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό κείμενο με το οποίο αναιρούσε ως υποκριτικές τις αντιδράσεις, κάτι που δεν άργησε να γίνει viral βρίσκοντας σε άλλους θετική και σε άλλους αρνητική ανταπόκριση.

Πιο συγκεκριμένα, το κείμενο ανέφερε: «Θέλω ο εργαζόμενος να μην δουλεύει την Κυριακή» είπε ο συνδικαλιστής του ΣΥΡΙΖΑ. Και μόλις τέλειωσε η εκπομπή που την έβγαλε δημοσιογράφος, τεχνικοί, γραμματεία, μακιγιέζ, σεκιούριτι κ.λπ. του καναλιού που δουλεύουν την Κυριακή, πήγε να φάει σε μια ταβέρνα που δουλεύει την Κυριακή, πήρε τσιγάρα και εφημερίδα από περίπτερο που δουλεύει την Κυριακή, μετά πήγε για καφέ σε καφετέρια που δουλεύει την Κυριακή, γύρισε σπίτι του με το μετρό ή με ταξί που δουλεύει την Κυριακή, μπήκε στο ασανσέρ και είχε ρεύμα, άνοιξε τη βρύση και ήρθε νερό, γιατί κάποιοι δουλεύουν στην ΕΥΔΑΠ και τη ΔΕΗ την Κυριακή, χαιρέτησε το γιο του που έφευγε διακοπές με πλοίο που αποπλέει την Κυριακή, και το βράδυ πήγε στον φίλο του τον Ηλία που γιόρταζε, αγοράζοντας γλυκά από ζαχαροπλαστείο που δουλεύει την Κυριακή. Μας δουλεύει και την Κυριακή ο εργατοπατέρας». Τώρα καθένας βγάζει τα συμπεράσματα του…

newsbomb.gr