Δήμοι Νομού » Δήμος Τεμπών » Ξεχειλίζουν οι κάδοι απορριμμάτων στο Καστρί Λουτρό
ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΩΝ ΣΤΗ LARISSANET

Ξεχειλίζουν οι κάδοι απορριμμάτων στο Καστρί Λουτρό

Ξεχειλίζουν οι κάδοι απορριμμάτων στο Καστρί Λουτρό

Παράπονα, εκφράζουν παραθεριστές στην περιοχή Καστρί Λουτρό, για την κατάσταση που επικρατεί στον τομέα της καθαριότητας και ειδικότερα στην αποκομιδή των απορριμμάτων.

Σύμφωνα με καταγγελίες παραθεριστών η αποκομιδή γίνεται σε τακτική βάση μόνο από τον κεντρικό δρόμο του οικισμού, ενώ στα στενά και τις παρόδους, απορριμματοφόρο του Δήμου έχει να περάσει ακόμα 13 ολόκληρες ημέρες.

Η καθυστέρηση στην αποκομιδή, σε συνδυασμό με την τοποθέτηση μικρών κάδων σε αντικατάσταση των μεγαλυτέρων στα στενά του οικισμού προκαλεί σοβαρά προβλήματα με κάδους που ξεχειλίζουν, ενώ τα Σαββατοκύριακα με την αύξηση των επισκεπτών της περιοχής η κατάσταση περιγράφεται ως απογοητευτική.

Ο Δήμος Τεμπών, παρά τις συνεχείς οχλήσεις και τα παράπονα των παραθεριστών φαίνεται ότι αδυνατεί να ανταποκριθεί στοιχειωδώς. Ετσι οι κάτοικοι των παραθεριστικών κατοικιών αναγκάστηκαν να βάλουν χειρόγραφες ταμπέλες στους κάδους (φωτο), προκειμένου να περιορίσουν, όσο γίνεται, την έκταση του προβλήματος.

kastri skoupidia

Σε γενικότερο επίπεδο κάτοικοι της περιοχής θέτουν το θέμα των ακριβών, όπως υποστηρίζουν, ανταποδοτικών τελών σε σχέση με το επίπεδο των υπηρεσιών που παρέχει ο Δήμος (ηλεκτροφωτισμός, καθαριότητα κ.α.)