Παραπολιτικά » Λαρισαίοι ετοιμάζονται για… κάλπες
ΕΝΩ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ

Λαρισαίοι ετοιμάζονται για… κάλπες

Λαρισαίοι ετοιμάζονται για… κάλπες

Μπορεί να βρισκόμαστε στα μέσα του καλοκαιριού, πράγμα που σημαίνει ότι οι ρυθμοί εκ των πραγμάτων αρχίζουν να γίνονται περισσότερο ράθυμοι.

Όμως οι εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό αναμένονται ραγδαίες από την αρχή του φθινοπώρου, ενώ κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, αν και για το συγκεκριμένο ζήτημα θα ερωτηθεί και θα γνωμοδοτήσει η Τρόικα.

Όπως και αν έχει, σε τοπικό επίπεδο αρχίζουν δειλά – δειλά να εκδηλώνονται προθέσεις και φιλοδοξίες για τη συμμετοχή στελεχών και προβεβλημένων πολιτών στα βουλευτικά ψηφοδέλτια που θα συγκροτηθούν όποτε και αν γίνουν οι επόμενες εθνικές εκλογές.

Για την ώρα οι προετοιμασίες κινούνται στο παρασκήνιο και αφορούν τη βολιδοσκόπηση προθέσεων στήριξης από πολιτικούς φίλους και συνεργάτες. Παράλληλα, η καλοκαιρινή περίοδος βοηθάει στις κοινωνικές συναναστροφές, οι οποίες όμως στο βάθος τους υποκρύπτουν σαφή πολιτικά βήματα.

Όπως και αν έχει, σύντομα θα προκύψουν στον τοπικό δημόσιο διάλογο τα αποτελέσματα των καλοκαιρινών πολιτικών διεργασιών…

Γ.Α.  / Έντυπη larissanet