Ένα τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης κοντά στον Άγιο Στέφανο Χαλκίδας, όταν ένας 22χρονος φοιτητής έχασε τη ζωή του, αφού πετάχτηκε έξω από το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε και σκοτώθηκε.

Σύμφωνα με το eviazoom, ο 22χρονος φοιτητής βρέθηκε στην άσφαλτο από τη θέση του συνοδηγού και σκοτώθηκε μπροστά στα μάτια του πατέρα του που οδηγούσε το αυτοκίνητο.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής, ο 22χρονος αποκοιμήθηκε στην θέση του συνοδηγού και ακούμπησε το κορμί του στην πόρτα, η οποία ξαφνικά άνοιξε και ο νεαρός πετάχτηκε στην άσφαλτο, μπροστά στον έντρομο πατέρα του, που προσπάθησε να σταματήσει με κάθε τρόπο το αυτοκίνητο.

Στο σημείο του ατυχήματος έσπευσε το ΕΚΑΒ και η αστυνομία, ενώ δυστυχώς, ο 22χρονος έφερε θανάσιμα τραύματα και στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Σύμφωνα με τις ίδια πηγές, πριν το δυστύχημα είχαν σταματήσει σε επιχείρηση έτοιμου φαγητού και όταν ξαναμπήκαν στο αυτοκίνητο, πιθανολογείται από τους αστυνομικούς, ότι η πόρτα του συνοδηγού δεν έκλεισε καλά, κάτι που κόστισε την ζωή του 22χρονου. Τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος ερευνώνται από την Τροχαία.

Η κηδεία του άτυχου φοιτητή πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Χαλκίδας, μέσα σε πλήθος κόσμου που τον συνόδεψε στην τελευταία του κατοικία και συμπαραστάθηκε στον αβάσταχτο πόνο των γονιών του.