Δήμοι Νομού » Δήμος Τεμπών » Παράσταση χορού στα Μεσάγκαλα
ΑΠΟ ΤΗ ΣΧΟΛΗ DANCE VLUB LARISSA

Παράσταση χορού στα Μεσάγκαλα

Παράσταση χορού στα Μεσάγκαλα

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, μετά από την ενθουσιώδη υποδοχή της πέρυσι στο 1ο Καλοκαίρι Πολιτισμού – Αθλητισμού – Εθελοντισμού στα Μεσάγκαλα,  η σχολή χορού DANCE CLUB LARISSA, επιστρέφει.

Το Σάββατο, 19 Ιουλίου 2014 και ώρα 21.00 παρουσιάζει στην κεντρική εξέδρα των Μεσαγκάλων ένα εντυπωσιακό και πολύπτυχο χορευτικό show.

Με χορογραφίες που κινούνται ανάμεσα σε Latin και Ballroom υπό την επιμέλεια των καταξιωμένων προπονητών Richard Szilagyi και Effie Giannaraki (πρωταθλητές και κυπελλούχοι Ελλάδος επί σειρά ετών, γνωστοί δάσκαλοι στο τηλεοπτικό show Dancing with the stars) σε Οriental από την πολυβραβευμένη belly dancer Μίκα Παυλάκη και Hip-Hop με Break Dance από τον Β-Βoy Dori.

Μεσάγκαλα - 2ο καλοκαίρι Θάλασσας

Στη βραδιά συμμετέχουν οι παρακάτω αθλητές-μαθητές της σχολής DANCE CLUB LARISSA:

Σπυράκης Ευάγγελος – Γρηγορίου Ανδριάνα
Κρανούλης Αχιλλέας – Νέλλα Βασιλεία
Βασδαβάνος Θασύβουλος – Νέλλα Χριστίνα
Ζώκας Δαμιανός – Κοττια Ευαγγελία
Kaszas Richard – Παγγέα Φωτεινή
Νεμπεγλέρη Ελένη, Παπανικολάου Μαριαλένα, Τόλια Δήμητρα, Παπαγιώτα Μαρία, Βασδαβάνου Άρτεμις, Τσιοπανου Κωνσταντία
Λεωνιδάκη Ζαχαρένια, Γκοντα Όλγα, Λάκη Δήμητρα, Γερογιάννη Γεωργία, Βανακα Ουρανία, Νεμπεγλέρη Κυριακή, Τσιλίκα Κων/να, Βερροιοπούλου Κατερίνα, Αντωνίου Φωτεινή, Βαλαβάνη Δανάη, Ζαφείρη Ασημίνα, Νάρη Ελένη, Γκοτζαμπασούλη Φαίη, Κουταρέλα Μαριάννα.

Την καλλιτεχνική διεύθυνση έχουν οι, Richard Szilagyi και Effie Giannaraki.

Η παράσταση εντάσσεται στο πλαίσιο των πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων των παραλίων του Δήμου Τεμπών, Μεσάγκαλα-Καστρί Λουτρό με το 2ο Καλοκαίρι στη Θάλασσα.

Η είσοδος είναι ελεύθερη στο κοινό.