Ελλάδα » Κινδύνευσε αστυνομικός της φρουράς Κικίλια

Κινδύνευσε αστυνομικός της φρουράς Κικίλια

Κινδύνευσε αστυνομικός της φρουράς Κικίλια

(φωτ. αρχείου)

Επεισοδιακή ήταν η χθεσινή ημέρα για τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Βασίλη Κικίλια. Πριν τη σύλληψη Μαζιώτη και των γεγονότων τα οποία ακολούθησαν λίγο έλειψε άνδρας της συνοδείας του να χάσει τη ζωή του τις πρωϊνές ώρες στη Γλυφάδα.

Ο γλυφαδιώτης υπουργός, όπως κάθε πρωί έτσι και χθες ξεκίνησε με τη συνοδεία του από το σπίτι του στη προκειμένου να μεταβεί στο υπουργείο.

Σε κεντρικό δρόμο της πόλης ένα Ford fiesta με ιλλιγγιώδη ταχύτητα και παραβιάζοντας το στοπ κατευθυνόταν πάνω στη μηχανή του συνοδού του Υπουργού.

Προκειμένου εκείνος να τον αποφύγει έκανε απότομα δεξιά με αποτέλεσμα να πέσει από τη μηχανή στο οδόστρωμα,  αποφεύγοντας ευτυχώς σοβαρότατο τραυματισμό.

Αμέσως, η συνοδεία του υπουργού σταμάτησε δίνοντάς του  τις πρώτες βοήθειες. Ο οδηγός του Ford Fiesta αντιλαμβανόμενος τη σοβαρότητα του ατυχήματος που προκάλεσε εξαφανίστηκε με ιλιγγιώδη ταχύτητα, χωρίς οι άνδρες της ασφάλειας του υπουργού να προλάβουν να κρατήσουν τα στοιχεία του αυτοκινήτου.

Ο οδηγός της μηχανής διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο. Από την εξέτασή του δεν προέκυψαν σοβαρά προβλήματα για την υγεία του.

Ο οδηγός του Ford Fiesta αναζητείται.

 

ΠΗΓΗ: vimaonline.gr