Ελλάδα » Ως Μιχάλης Μιχελάκης κυκλοφορoύσε ο Μαζιώτης

Ως Μιχάλης Μιχελάκης κυκλοφορoύσε ο Μαζιώτης

Ως Μιχάλης Μιχελάκης κυκλοφορoύσε ο Μαζιώτης

Με ταυτότητα με όνομα Μιχάλης Μιχελάκηςκυκλοφορούσε ο τρομοκράτης Νίκος Μαζιώτης, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξη Τύπου ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας,Δημήτρης Τσακνάκης.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις της ΕΛ.ΑΣ, ο Νίκος Μαζιώτης κυκλοφορούσε με πλαστή ταυτότητα με τα στοιχεία: Μιχελάκης Μιχάλης του Νικολάου και της Αρχοντίας, γεννηθείς το 16 Απριλίου 1977.

Επίσης, είχε αγοράσει, το 2013, μετά την παραβίαση των όρων προφυλάκισης του, αυτοκίνητο μάρκας Hyundai, με αριθμό πινακίδας ΥΗΤ2959, χρώματος ασημί, το οποίο είχε χρησιμοποιήσει στη ληστεία στην Κλειτορία Αχαΐας.

Ο Μαζιώτης νοσηλεύεται φρουρούμενος στον Ευαγγελισμό, καθώς τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια ένοπλης συμπλοκής που προηγήθηκε της σύλληψής του.

Η Αντιτρομοκρατική «χτενίζει» ολόκληρη την Αττική για τον εντοπισμό κρησφύγετων του Νίκου Μαζιώτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι έρευνες εντοπίζονται σε συγκεκριμένες περιοχές, αλλά στο στόχαστρο της Αντιτρομοκρατικής μπαίνουν και χώροι που συχνάζουν αντιεξουσιαστές, καθώς και συγκεκριμένα άτομα από τα οποία θα μπορούσαν να προκύψουν χρήσιμα στοιχεία.

Τα στοιχεία της ταυτότητας και το αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε θεωρείται ότι θα βοηθήσουν την ΕΛ.ΑΣ στο εντοπισμό συνεργών και ενδεχομένως γιάφκας του Μαζιώτη.
Ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ κάλεσε τους πολίτες -ανώνυμα- να δώσουν όποια πληροφορία διαθέτουν σχετικά με το εν λόγω αυτοκίνητο ή για οτιδήποτε έχει νοικιαστεί ή έχει χρησιμοποιηθεί για αγορά με στοιχεία Μιχελάκης Μιχάλης στα τηλέφωνα 1014 και 10414. 

 

ΠΗΓΗ: Nooz.gr