Σεξ » «Μοντέλα» με 30.000 ευρώ τη βραδιά

«Μοντέλα» με 30.000 ευρώ τη βραδιά

«Μοντέλα» με 30.000 ευρώ τη βραδιά

Η Κρίσι Τέιγκεν, το γνωστό μοντέλο που πρόσφατα επισκέφθηκε τη Μύκονο μαζί με τον σύζυγό της Τζον Λέτζεντ, έδωσε μια συνέντευξη στο Du Jour Magazine, όπου αναφέρεται ευθέως στα χρήματα που κερδίζουν τα μοντέλα ως πόρνες πολυτελείας.

«Υπάρχουν κοπέλες στις Κάννες που χρεώνουν 30.000 δολάρια για μια νύκτα» είπε στο περιοδικό προσθέτοντας «Πολλά μοντέλα πηγαίνουν εκεί για να βγάλουν μαύρα χρήματα. Εγώ πάντως δεν αξίζω 30.000 δολάρια, δεν έχω πολλά να προσφέρω».

Μοντέλα, εσκόρτ, ηθοποιοί, εστεμμένες καλλιστείων, τα κολ γκερλς που προσφέρουν υπηρεσίες σε πλούσιους άντρες σε πολυτελή ξενοδοχεία και σε κότερα, μπορούν να κερδίσουν χιλιάδες δολάρια.

Το περιοδικό μίλησε και με τον Λιβανέζο επιχειρηματία Ελίε Νάχαας που συνελήφθη το 2007 γιατί «πρόσφερε» πενήντα καλλονές όλων των εθνικοτήτων σε πλούσιους Μεσανατολίτες κατά την διάρκεια του φεστιβάλ των Καννών ο οποίος είπε ότι «ειδικά οι Άραβες είναι εξαιρετικά γενναιόδωροι. Κυκλοφορούν με δεσμίδες των 10.000 ευρώ και αν τους αρέσεις ούτε καν μετρούν πόσα δίνουν χωρίς δεύτερη σκέψη».

 

ΠΗΓΗ: Nooz.gr