Αθλητισμός » Εκκαθάριση, μεταγραφές και δανεικοί
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛ

Εκκαθάριση, μεταγραφές και δανεικοί

Εκκαθάριση, μεταγραφές και δανεικοί

Κάτι λιγότερο από μια εβδομάδα έμεινε για την έναρξη της προετοιμασίας της ΑΕΛ για τη νέα αγωνιστική περίοδο και η διοίκηση του Βαγγέλη Πλεξίδα προσπαθεί να διευθετήσει όλα τα ανοιχτά θέματα που απασχολούν την ομάδα. Στο χθεσινοβραδυνό διοικητικό συμβούλιο το οποίο διήρκεσε αρκετές ώρες, βασικό θέμα συζήτησης ήταν η πορεία της εκκαθάρισης όπου τονίστηκε για μία ακόμη φορά η αναγκαιότητα να προχωρήσει προκειμένου η ΑΕΛ να πάρει άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Β” Εθνικής. Τα μηνύματα είναι θετικά και εκφράστηκε η πεποίθηση ότι η πλευρά Πηλαδάκη θα ολοκληρώσει τη μεταβίβαση του ακινήτου των Δένδρων το συντομότερο δυνατό.

Από εκεί και πέρα συζητήθηκαν και τα μεταγραφικά, αλλά και το τι θα γίνει με το μέλλον των νεαρών παικτών της ομάδας. Σύμφωνα με πληροφορίες εντός της ημέρας είναι πιθανό να ανακοινωθεί η απόκτηση του Δημήτρη Σουάνη, καθώς και του Ισπανού μέσου Περίκο, ενώ μέχρι και τις 21 του μηνός αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί το μεγαλύτερο μέρους του ρόστερ.

Όσον αφορά τους Τζουμάνη, Κορομηλά, Γαρυφαλλόπουλο και Παπαϊωάννου, η φιλοσοφία πάνω στην οποία κινείται μεταγραφικά η ΑΕΛ δεν αφήνει και πολλά περιθώρια σχετικά με το χρόνο συμμετοχής που θα έχουν. Εξάλλου ο Βαγγέλης Πλεξίδας συχνά-πυκνά τονίζει στο στενό του περιβάλλον ότι: «εμένα αυτό που με ενδιαφέρει είναι να βγάλω την ομάδα άμεσα στην Α” Εθνική». Έτσι είναι πολύ πιθανό ορισμένοι εξ αυτών ή και όλοι να δοθούν δανεικοί σε άλλες ομάδες όπου θα έχουν χρόνο συμμετοχής.

 

ΠΗΓΗ: sportlarissa.gr