Λάρισα » Μάλλον… κάτι αλλάζει!
1ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΧΟΡΟΥ ΑμεΑ

Μάλλον… κάτι αλλάζει!

Μάλλον… κάτι αλλάζει!

Το παράρτημα Α.μεΑ. Λάρισας «Ο ΑΡΙΣΤΕΥΣ» -δομή Γιάννουλης- του Κ.Κ.Π.Π. Θεσσαλίας, συμμετείχε στο 1ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Χορού Α.μεΑ., που διεξήχθη στην Καρδίτσα από την καλλιτεχνική εταιρεία «Δρυάδες Εν Πλω».

Στο Φεστιβάλ πήραν μέρος 19 ομάδες από όλη την Ελλάδα, από Σέρρες, Καβάλα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Βόλο, Αθήνα, κ.λ.π. Η οργάνωση ήταν πραγματικά εξαιρετική με πλήθος νεαρών σε ηλικία εθελοντών να διευθετούν τα οργανωτικά κομμάτια της εκδήλωσης, αλλά και χορηγούς που εν μέσω κρίσης στήριξαν έμπρακτα την διοργάνωση.

Η προσπάθεια ήταν καινοτόμα για τα δεδομένα της χώρας μας, δίνοντας το μήνυμα ότι κάτι αλλάζει…Ακόμα και αν όλοι μας έχουμε συνδέσει το χορό με την ρυθμική κίνηση αρτιμελών σωμάτων, έρχεται η τέχνη του χορού να σπάσει προκαταλήψεις χρόνων δίνοντας ευκαιρίες για την εξερεύνηση των ορίων του ανθρώπινου σώματος, της φαντασίας και της ψυχής!

Στην εκδήλωση, λοιπόν, η οποία διήρκησε πέντε ώρες περίπου, περίσσευε η προσπάθεια, το πάθος, η επιμονή, η θετική ενέργεια χορευτών, χορογράφων, εθελοντών, θεατών! Και όλοι δικαιώθηκαν με τα επίμονα χειροκροτήματα, τα δάκρυα χαράς, συγκίνησης και ευγνωμοσύνης για τα μηνύματα που λάμβανε ο καθένας από την πλευρά του.

Η ομάδα του Κέντρου μας, τα «Διάσημα Αστέρια», κέρδισε το βραβείο της καλύτερης κινηματογραφικής παρουσίας και αποτελούνταν από τους: Κουτούγια Αικατερίνη, Παπανάτσιου Ελπίδα, Διοκμετζίδου Νικολέτα, Βασδέκη Αγγέλα, Γκλέτα Γιώργο και Αμαρλαριώτης Θοδωρής.

Συγχαρητήρια σε όλους και ευχόμαστε το 2ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Χορού Α.μεΑ. να γίνει πραγματικότητα!