Θεσσαλία » Γευτείτε τα Θεσσαλικά κρασιά
ΒΡΑΔΙΑ ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Γευτείτε τα Θεσσαλικά κρασιά

Γευτείτε τα Θεσσαλικά κρασιά

Σας υποδεχόμαστε με ένα ποτήρι Θεσσαλικό κρασί, σε μια υπέροχη βραδιά Παρασκευή 18-7-2014. Στην Μαγευτική Αγριά στο ξενοδοχείο valis resort

Τα θεσσαλικά κρασιά σε μια διαφορετική διάσταση. To VALIS RESORT θα φιλοξενήσει τους οινοποιούς της Θεσσαλικής γης ,και οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να δοκιμάσουν θεσσαλικά κρασιά και ν α γνωρίσουν τους οινοπαραγωγούς. Παρόντες σ αυτή την όμορφη παρουσίαση θα είναι και δυο Ιταλοί οινολόγοι Γευσιγνώστες ο ιco Turra –kai Mario Biglioni με τεράστια εμπειρία στον χώρο του κρασιού, θα μας δώσουν την δυνατότητα να συνομιλήσουμε, να ανταλλάξουμε απόψεις και να μάθουμε τα μεγάλα μυστικά του κρασιού.

Θεωρούμε σημαντική αυτή την προσέγγιση γιατί δίνουμε μεγάλη βαρύτητα ο καταναλωτής να γνωρίζει το παραγωγό, για πολλούς λόγους. Έκτους αυτού θα υπάρχουν και μια σειρά από δράσεις όπως αναδεικνύουμε τη πιο όμορφη ετικέτα, το Βράδυ θα είναι αφιερωμένο σε όλους εσάς που θα θέλετε να γευτείτε τα θεσσαλικά κρασιά.

Σας προσκαλούμε όλους την Παρασκευή από τις 20,30 μμ και μετά να τιμήσετε το θεσσαλικό κρασί που τα τελευταία χρόνια δίνει δείγματα γραφής όχι μόνο στον Ελληνικό χώρο αλλά και σε όλα τα ευρωπαϊκά σαλόνια.

Στο χέρι σας είναι…γιατί οινος σημαίνει πολιτισμός

Διαβάστε επίσης