Κοινωνικά » Το έβδομο άλπουμ του Ελασσονίτη Σάκη Γκουζώνη

Το έβδομο άλπουμ του Ελασσονίτη Σάκη Γκουζώνη

Το έβδομο άλπουμ του Ελασσονίτη Σάκη Γκουζώνη
Έντεκα μήνες μετά το επιτυχημένο «Spiritual Unity» που του χάρισε έντονη δημοσιογραφική και ραδιοφωνική κάλυψη, καθώς επίσης και έναν τεράστιο αριθμό μουσικών downloads, ο Σάκης Γκουζώνης επιστρέφει με το 7ο προσωπικό του άλμπουμ με γενικό τίτλο «Golden Heart», καταθέτοντας και σε αυτό το άλμπουμ, όπως πάντα, την αγάπη του για την ηλεκτρονική και κινηματογραφική μουσική.
 
Το νέο άλμπουμ, το οποίο ηχογραφήθηκε στην Ελασσόνα και περιλαμβάνει δέκα ολοκαίνουργια κομμάτια σε σύνθεση και ενορχήστρωση του ίδιου, φανερώνει το μεγάλο εύρος του ταλέντου του συνθέτη και την ικανότητά του να συνδυάζει την ψυχαγωγία με πολύ υψηλών προδιαγραφών κομμάτια που μένουν μέσα στο χρόνο. Ένα γεγονός που αποδεικνύει πόσο αυτά αντέχουν μέσα στο χρόνο και πόσο πολύ αγαπιούνται από το κοινό είναι το τεράστιο διεθνές fan club του συνθέτη που ξεπερνά τους 530.000 ακροατές σε 220 χώρες και το οποίο συνεχώς επεκτείνεται, καθώς επίσης και τα εκατομμύρια μουσικών downloads που έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι σήμερα. Κάθε νέα δισκογραφική δουλειά του κορυφαίου Έλληνα συνθέτη γίνεται αφορμή για να επισκεφτούμε μέρη του μυαλού μας που δεν έχουμε ξαναεπισκεφτεί.
 

Το άλμπουμ «Golden Heart» κυκλοφορεί από τον επίσημο ιστοχώρο του συνθέτη, www.SakisGouzonis.com, δωρεάν για όλους τους ακροατές.

Διαβάστε επίσης: