Αθλητισμός » Τα νεα εισιτήρια της ΑΕΛ
ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ - ΠΟΙΑ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΧΩΝ

Τα νεα εισιτήρια της ΑΕΛ

Τα νεα εισιτήρια της ΑΕΛ

Παρουσιάστηκαν σήμερα οι κάρτες των εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ ΑΕΛ για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά. Παρών από πλευράς ΑΕΛ ήταν τα μέλη του Δ.Σ. Ναπολέων Παλάτζας και Παναγιώτης Τσουμάνης και ο υπεύθυνος επικοινωνίας και marketing, Θάνος Κουκουράβας.  Η κάρτα διαρκείας ισχύει για όλα τα εντός έδρας παιχνίδια για το πρωτάθλημα, το Κύπελλο και τους φιλικούς αγώνες. Δεν ισχύει σε περίπτωση συμμετοχής της ομάδας στα Play Off, τα οποία βέβαια ακόμη δεν είναι σίγουρο εάν θα διεξαχθούν. Οι τιμές ανά θύρα είναι οι εξής:

Θύρα VVIP: 650 ευρώ για νέους κατόχους και 600 ευρώ για περσινούς κατόχους

-Δωρεάν Parking

-Δυνατότητα αναγραφής ονόματος στη θέση

– -20% Boutique

-Match Programm

-Συμμετοχή στο Loyalty (διπλοί πόντοι εγγραφής

Θύρα 3 VIP: 400 ευρώ για τους νέους κατόχους και 350 ευρώ για τους περσινούς κατόχους

-Δυνατότητα αναγραφής ονόματος στη θέση

- -15% Boutique

-Match Programm

-Συμμετοχή στο Loyalty (διπλοί πόντοι εγγραφής)

Θύρα 2 και 4: 240 για νέους κατόχους και 200 ευρώ για περσινούς κατόχους

- -10% Boutique

-Match Programm

-Συμμετοχή στο Loyalty

Θύρα 10: 170 για νέους κατόχους και 140 για περσινούς κατόχους, 120 ευρώ για ανέργους

- -10% Boutique

-Match Programm

-Συμμετοχή στο Loyalty

Γυναικείο εισιτήριο με έκπτωση 30% για όλες τις θύρες

Δωρεάν είσοδο για παιδιά

Η διάθεση θα ξεκινήσει από αύριο 15 Ιουλίου και ως 31 Ιουλίου οι παλιοί κάτοχοι διατηρούν το δικαίωμα ανανέωσης της θέσης τους.

Δε θα υπάρχουν εισιτήρια διαρκείας για τις θύρες 6 και 7 που καταλαμβάνουν οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΛ. Σύμφωνα με την ενημέρωση από την πλευρά της ΑΕΛ, αυτό οφείλεται σε λόγους ασφαλείας και με το γεγονός ότι τα εισιτήρια θα είναι ονομαστικά.

Τα εισιτήρια για τις θύρες 2 και 3 θα διατίθενται από τα γραφεία της ΑΕΛ (Κύπρου 72)

Τα εισιτήρια για τις υπόλοιπες θύρες από το City Store στη Μανωλάκη (ημέρες και ώρες λειτουργίας των καταστημάτων).

Οι ενδιαφερόμενοι θα καταβάλλουν το 50% με την απόκτηση της προσωρινής κάρτας (άμεσα δηλαδή) και το υπόλοιπο 50% με την παραλαβή της οριστικής κάρτας.

Επίσης στην πίσω πλευρά των καρτών διαρκείας, εκτός από το barcode θα υπάρχει και μια ειδική εφαρμογή όπου ο φίλαθλος της ΑΕΛ θα μπορεί να συνδέεται μέσω του κινητού τηλεφώνου ή του tablet με την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ το aelfc.gr όπου θα παρέχονται πληροφορίες σχετικά με την ενδεκάδα που θα παίζει η ΑΕΛ και γενικότερα τις ειδήσεις της τελευταίας στιγμής πριν από τα παιχνίδια.

«Μακάρι να παίζαμε στο ARENA»

Στο περιθώριο της παρουσίασης των εισιτηρίων διαρκείας, έγινε και αναφορά στο γηπεδικό θέμα αφού επιθυμία όλων των φιλάθλων της ΑΕΛ είναι η ομάδα να παίζει στο AEL FC ARENA και όχι στο απαρχαιωμένο Αλκαζάρ. Συγκεκριμένα ο κ. Παλάτζας επεσήμανε: «¨Σίγουρα όλοι μας θέλουμε η ομάδα να παίζει στο ARENA. Αλλά αυτή τη στιγμή αυτό δεν είναι εφικτό. Πάντως εάν στο μέλλον αλλάξουν τα δεδομένα και η έδρα της ΑΕΛ μεταφερθεί εκεί, έχει γίνει πρόβλεψη σχετικά με την αντιστοιχία των θέσεων, ενώ και οι τιμές θα παραμείνουν στα ίδια επίπεδα.».

Σε ερώτηση σχετικά με το ποιος αριθμός διαρκείας θα αφήσει ικανοποιημένους τους ανθρώπους της διοίκησης επισημάνθηκε: «Δε θέλουμε να λέμε ότι θα είμαστε ικανοποιημένοι με τον τάδε αριθμό. Όλοι ξέρουμε ότι η μεγάλη δύναμη αυτής της ομάδας είναι ο κόσμος της που σημαίνει ότι θα θέλαμε ο τελικός αριθμός να είναι μερικές χιλιάδες και όχι εκατοντάδες. Ρεαλιστικός στόχος είναι να έχουμε περισσότερα σε σχέση με πέρυσι».

Οι χορηγίες

Αναφορικά με το χορηγικό πρόγραμμα της νέας περιόδου, αυτό θα είναι έτοιμο μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας το οποίο και θα σταλεί σε όλες τις επιχειρήσεις της Λάρισας αλλά και στις μεγάλες εταιρείες των Αθηνών.

ΠΗΓΗ: sportlarissa.gr