Λάρισα » Πρωινά τμήματα για παιδιά στα «Κινούμενα Σχέδια»

Πρωινά τμήματα για παιδιά στα «Κινούμενα Σχέδια»

Πρωινά τμήματα για παιδιά στα «Κινούμενα Σχέδια»

Στα «Κινούμενα Σχέδια» λειτουργούν πρωινά τμήματα από τις 8:30 το πρωί έως τις 14:30 το μεσημέρι  για βρέφη (1,5 έως 3 ετών) και προνηπιακό (3 έως 5 ετών).

Τα παιδιά έχουν την δυνατότητα να δημιουργήσουν, να παίξουν και να πειραματιστούν σε ένα χώρο φιλόξενο, γεμάτο χρώματα και μουσικές και ειδικά διαμορφωμένο ώστε να καλύπτει τις ανάγκες τους.

Στόχος μας, το παιδί να μαθαίνει ενεργητικά μέσα από το παιχνίδι! Μέσα από εκπαιδευτικές δράσεις που σκοπό έχουν να δώσουν την ευκαιρία στο παιδί, να αναπτύξει τις ικανότητες και δεξιότητές του, να συνεργαστεί με την υπόλοιπη ομάδα, να εκφραστεί και να πειραματιστεί με φυσικά υλικά, ώστε να προετοιμαστεί για το σχολείο.

 

Αντιμετωπίζουμε το κάθε παιδί ως ξεχωριστό, ανάλογα με τα ενδιαφέροντα και τις ανάγκες τους. Τα παιδιά μαθαίνουν να λειτουργούν σε ομάδες και αναπτύσσουν την κοινωνικότητά τους και ταυτόχρονα δίνεται η δυνατότητα να αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες και να αναπτύσσουν την αυτονομία και την αυτοεξυπηρέτηση τους.

Τα παιδιά παίζουν και μαθαίνουν σε γωνιές μάθησης που τους βοηθούν να αναπτύξουν ικανότητες και δεξιότητες σε όλους τους τομείς ανάπτυξης.

Από 1Σεπτεμβρίου έως 31 Ιουλίου

 

 

 

Δυνατότητα επέκτασης ωραρίου

Έμπειροι –καταρτισμένοι παιδαγωγοί

Έμπειροι συνεργάτες (ψυχολόγος, κοινωνικός λειτουργός, παιδίατρος)

Εγγραφές όλο τον χρόνο

Χαμηλές τιμές

 

Πληροφορίες-εγγραφές στα τηλέφωνα 2414003239 και 6973933315

«Κινούμενα Σχέδια»

Πρότυπο κέντρο δημιουργίας, παιχνιδιού και μάθησης

Μεγάλου Αλεξάνδρου 8, 1ος όροφος

 

Διαβάστε επίσης: