Παραπολιτικά » Οι «ορκισμένοι» Παπανδρεικοί και το Συμπόσιο της Σύμης
ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΣΠΕΤΣΕΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Οι «ορκισμένοι» Παπανδρεικοί και το Συμπόσιο της Σύμης

Οι «ορκισμένοι» Παπανδρεικοί και το Συμπόσιο της Σύμης

Αντιδράσεις, πολλές αντιδράσεις προκάλεσε δημοσίευμα της εφημερίδας του «Εθνος», την περασμένη Κυριακή, για ρεσιτάλ χλιδής στις Σπέτσες,  με πρωταγωνιστές συμμετέχοντες στο   «Συμπόσιο της Σύμης», το οποίο ως γνωστόν,  διεξάγεται κάθε χρόνο σε κάποιο ελληνικό νησί, με οικοδεσπότη τον πρόεδρο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς και πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου.

Μάλιστα το γραφείο του πρώην πρωθυπουργού, εξέδωσε μια οργισμένη ανακοίνωση -διάψευση, τονίζοντας ότι κανείς από τους εμπλεκόμενους στο Συμπόσιο, δεν έχει έχει φτάσει στο νησί.

Το όλο θέμα έχει και Λαρισαϊκό ενδιαφέρον, γιατί στο δημοσίευμα του «Εθνους» αναφέρονταν ότι στο πλαίσιο του Συμποσίου θα γίνουν και σεμινάρια για νέους, ενεργούς πολίτες. Μάλιστα στο δημοσίευμα σημειώνονταν πως σε αυτά θα πρωταγωνιστήσουν 40άρηδες πρώην συνεργάτες και υποστηρικτές του Γιώργου Παπανδρέου, από τις κινήσεις «Μπροστά» και «ΑΒ»

Ειδικά δε για την κίνηση «ΑΒ» σημειώνονταν πως  σ΄ αυτή «συμμετέχουν οι «ορκισμένοι» Παπανδρεϊκοί από την εποχή των εθελοντών Διαδικτύου στο ΠΑΣΟΚ επί προεδρίας Γ. Παπανδρέου, Γ. Αποστολίδου, Αν. Καψάλη, Π. Παπαχατζής και Στέφανος Παπανώτας.»

Αν κάτι σας λένε το ονόματα, είναι επειδή  η Γωγώ Αποστολίδου και ο Στέφανος Παπανώτας,  ζουν και δραστηριοποιούνται στη Λάρισα.

Σε όσους επικοινωνούσαν μαζί τους, με αφορμή τα δημοσιεύματα, απαντούσαν περίπου έτσι: «Στη Λάρισα είμαι, όχι στις Σπέτσες… Και δεν ξέρω τίποτα για σούσι…» ήταν οι πανομοιότυπες σχεδόν απαντήσεις, στα δεκάδες τηλεφωνήματα που δέχθηκαν τις τελευταίες ώρες.

Νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας τους συναντήσαμε κάπου στο κέντρο της Λάρισας απ΄ όπου και η φωτογραφία. Άλλο Σπέτσες, άλλο Θεσσαλικός κάμπος.

 

Α.Ψ