Θεσσαλία » Χειροπέδες για παράνομο στοίχημα

Χειροπέδες για παράνομο στοίχημα

Χειροπέδες για παράνομο στοίχημα

Συνελήφθησαν χθες (13-07-2014) το μεσημέρι στη Σκιάθο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σκιάθου της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, δύο ημεδαποί, ένας 38χρονος και μία 26χρονη, κατηγορούμενοι για παραβίαση της νομοθεσίας περί παιγνίων, μετά από έλεγχο σε κατάστημα – καφετέρια.

Αναζητείται προκειμένου να συλληφθεί στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας ακόμη ένας 48χρονος ημεδαπός, ιδιοκτήτης του καταστήματος.

Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών για τη λειτουργία πρακτορείου παράνομου στοιχήματος στο συγκεκριμένο κατάστημα – «καφετέρια», αστυνομικός προσποιούμενος τον πελάτη, πόνταρε το προσημειωμένο χαρτονόμισμα των πενήντα (50) ευρώ, σε παράνομο στοιχηματισμό ποδοσφαιρικών αγώνων.

Ακολούθως, σε έλεγχο που διενήργησαν οι αστυνομικοί στους χώρους του καταστήματος, στο οποίο εργάζονταν ο 38χρονος ως προσωρινά υπεύθυνος και η 26χρονη, ως σερβιτόρα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
• ένας (1) φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής και ένας (1) εκτυπωτής, ως μέσα διευκόλυνσης στη διενέργεια παράνομου στοιχήματος, καθώς και
• δεκαοκτώ (18) εκτυπωμένα αποκόμματα παράνομου στοιχήματος, προγενέστερων ημερομηνιών.

Επιπλέον, στην κατοχή του 38χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε το προσημειωμένο χαρτονόμισμα των πενήντα (50) ευρώ, καθώς και το χρηματικό ποσό των (1.660) ευρώ, ως προερχόμενο από τον παράνομο στοιχηματισμό.

Οι συλληφθέντες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σκιάθου.

 

Διαβάστε επίσης: