Θεσσαλία » Νεκρός σε χαραδρα ο καθηγητής της Αβερωφείου Κώστας Θέος
ΜΑΖΕΥΕ ΤΣΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΕΙΝΗ ΑΡΓΙΘΕΑ ΚΑΙ ΓΛΙΣΤΡΗΣΕ

Νεκρός σε χαραδρα ο καθηγητής της Αβερωφείου Κώστας Θέος

Νεκρός σε χαραδρα ο καθηγητής της Αβερωφείου Κώστας Θέος

(φωτ. αρχείου)

O γνωστός Λαρισαίος Κώστας Θέος, καθηγητή της Αβερωφείου σχολής, είναι ο άτυχος 59χρονος που βρήκε τραγικό θάνατο στα ορεινά της Καρδίτσας, όταν την ώρα που μάζευε τσάι με φίλο του έχασε την ισορροπία του και κατέληξε σε χαράδρα, με συνέπεια να τραυματιστεί θανάσιμα.

Για την ανάσυρση του πτώματός του στήθηκε επιχείρηση από την Πυροσβεστική και την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης.

Ο 59χρονος, επισκέφθηκε για το Σαββατοκύριακο το Φουντωτό Αργιθέας απ΄όπου που κατάγεται και το πρωί του Σαβάτου  είχε ανέβει με συνομήλικο φίλο του σε δύσβατη ορεινή περιοχή για να μαζέψει τσάι. Μετά το ατύχημα ειδοποιήθηκαν οι αρμόδιες αρχές και στην περιοχή μετέβησαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής, ο υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Χρ. Καλομπάτσιος και άνδρες της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης. Η επιχείρηση ανάσυρσης που ολοκληρώθηκε στις 9 το βράδυ του Σαββάτου, ήταν ιδιαίτερα δύσκολη, λόγω της μορφολογία της χαράδρας, ενώ ο άτυχος άνδρας, βρέθηκε σε βάθος 100 μέτρων από το σημείο που γλίστρησε.

Ο Κώστας Θέος ήταν γνωστός στην κοινωνία της Λάρισας, κυρίως λόγω της επαγγελματικής του δραστηριότητας, ενώ ήταν παντρεμένος με την κ.  Χρυσάνθη Μπεργιάννη, συνταξιούχο υπάλληλο του Δήμου Λαρισαίων και πρώην διευθύντρια της Υπηρεσίας Πρασίνου.

Η κηδεία του έγινε το μεσημέρι της Κυριακής στην ιδιαίτερη πατρίδα του.

Α.Ψ

 

Διαβάστε επίσης: