Λάρισα » «Βούλιαξαν» τα ξενοδοχεία της Λάρισας!
2.500 - 3.000 ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ

«Βούλιαξαν» τα ξενοδοχεία της Λάρισας!

«Βούλιαξαν» τα ξενοδοχεία της Λάρισας!

Μπορεί η Λάρισα να μην αποτελεί ιδανικό καλοκαιρινό προορισμό, ωστόσο με σχεδιασμό και πρόγραμμα είναι δυνατόν να γίνει και αυτό!

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου

Γύρω στους 2.500- 3000 επισκέπτες βρίσκονται αυτό το τριήμερο στην πόλη μας εξαιτίας του Πανελληνίου πρωταθλήματος στίβου παίδων και κορασίδων. Αθλητές και αθλήτριες, προπονητές καθώς και συνοδοί έχουν γεμίσει την περιοχή, με τα ξενοδοχεία της πόλης να μην έχουν  κυριολεκτικά ούτε κλίνη αδιάθετη.

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου 1

Αυτός είναι ένας από τους λόγους για τον οποίο ο Κώστας Αγοραστός δεν έκρυβε την ικανοποίησή του νωρίς το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του ΕΑΚ Λάρισας, εκεί όπου διεξάγονται τα αγωνίσματα.

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου 2

Οι στενές πλέον επαφές του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας με την διοίκηση του ΣΕΓΑΣ καθώς και η αγάπη του για τον αθλητισμό δίνουν στην περιοχή ένα συγκριτικό πλεονέκτημα, τουλάχιστον όπως αυτό δημιουργείται από την ανάληψη μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων.

Σε τέτοιες εποχές μεγάλης κρίσης όλα έχουν τη σημασία τους, ανεξαρτήτως αν, όπως πληροφορούμαι, κάποιοι επιμένουν να «γκρινιάζουν», αδιαφορώντας αν στο τέλος εκτίθενται…

Λ.Π.