Κόσμος » O βιαστικός…Μπάρακ Ομπάμα

O βιαστικός…Μπάρακ Ομπάμα

O βιαστικός…Μπάρακ Ομπάμα

Προσπαθεί να είναι αρεστός και να επικοινωνεί με τους πολίτες της χώρας του όμως φαίνεται ότι δεν τα καταφέρνει και πολύ καλά. Η γκάφα του Προέδρου των ΗΠΑ, Μπάρακ Ομπάμα, προκάλεσε ποικίλα σχόλια στα social media.

Ο Ομπάμα βρέθηκε σε ένα από τα πιο γνωστά fast food, στο Όστιν του Τέξας, το «Franklin’s BBQ joint». Το συγκεκριμένο μαγαζί έχει καθημερινά πάρα πολύ κόσμο, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται ουρές στα ταμεία από τους πελάτες.

Ο πρόεδρος Ομπάμα, λοιπόν, μπήκε στο μαγαζί και… αγνόησε την τεράστια ουρά, γεγονός που εξόργισε τους πελάτες του μαγαζιού. Έτσι, πήγε κατευθείαν στο ταμείο και προσπέρασε τους πάντες! Για να δικαιολογηθεί, επικαλέστηκε τον φόρτο εργασίας του και τον λίγο χρόνο που έχει στη διάθεσή του.

Δεν σταμάτησε όμως εκεί. Όταν πήγε να πληρώσει το φαγητό που παρήγγειλε, αξίας 300 δολαρίων, έβγαλε τα χρήματα που είχε στην τσέπη του και είδε ότι δεν του έφταναν.

Ο Ομπάμα έβγαλε από την τσέπη του μία δεσμίδα χρήματα, αλλά όλα τα χαρτονομίσματα ήταν του ενός δολαρίου. Έτσι, ζήτησε να πληρώσει με πιστωτική κάρτα και έβγαλε μία συλλεκτική μαύρη κάρτα της JP Morgan, αφήνοντας του πάντες με ανοιχτό το στόμα.

Τελικά, ο Ομπάμα πήρε το φαγητό του και έφυγε από το fast food, αλλά η ιστορία μαθεύτηκε και έγινε πρώτο θέμα στα social media.