Λάρισα » Λαρισαίος ο κρατουμενος που σκοτώθηκε στις φυλακές Δομοκού
ΕΧΑΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΜΠΛΟΚΗ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ

Λαρισαίος ο κρατουμενος που σκοτώθηκε στις φυλακές Δομοκού

Λαρισαίος ο κρατουμενος που σκοτώθηκε στις φυλακές Δομοκού

Την πληροφορία ότι ο 32χρονος κρατούμενος που έχασε τη ζωή του μετά από συμπλοκή στις φυλακές Δομοκού είναι Λαρισαίος δίνει η ιστοσελίδα lamiareport.gr.

Αναλυτικά, η ανάρτηση έχει ως εξής:

«Ήταν μεθυσμένοι οι κρατούμενοι την ώρα της αιματηρής συμπλοκής, που έγινε τα ξημερώματα στο κελί της Ε1 πτέρυγας των φυλακών Δομοκού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στο κελί που έγινε το φονικό βρέθηκε ένα μπουκάλι με τσίπουρο, το οποίο πιθανότατα είναι αυτό που φτιάχνουν οι κρατούμενοι ζεσταίνοντας πράσινο οινόπνευμα και το οποίο φυσικά είναι «δυναμίτης».

Το φονικό όπλο είναι ένα κομμάτι από σπασμένο τζάμι, μήκους 15 εκατοστών, με το οποίο ο 48χρονος χτύπησε στο λαιμό τον άτυχο 32χρονο, ο οποίος πέθανε σχεδόν ακαριαία.

Ο 40χρονος που προσπάθησε να αμυνθεί με ένα σκουπόξυλο, δέχθηκε τα χτυπήματα στην κοιλιακή χώρα και διακομίσθηκε βαριά τραυματισμένος στο νοσοκομείο Λαμίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τραυματίας κρατούμενος όταν ρωτήθηκε για την αιματηρή συμπλοκή, είπε ότι έπεσε και χτύπησε μόνος του, επιβεβαιώνοντας τον άγραφο νόμο των φυλακών «Όσα λιγότερα λες, τόσο περισσότερο θα ζήσεις…»

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 32χρονος κρατούμενος που έχασε τη ζωή του, ήταν από τη Λάρισα και είχε καταδικαστεί σε 12 χρόνια φυλακή για συνέργεια σε απόπειρα ληστείας, για ληστεία κατά συναυτουργία και οπλοφορία κατ΄ εξακολούθηση.

Ο 40χρονος τραυματίας είχε καταδικαστεί σε 7 χρόνια για ληστεία και απλή σωματική βλάβη.

Ο 48χρονος δράστης, ο οποίος φέρεται να έχει τρία διαφορετικά επίθετα, είχε καταδικαστεί σε ισόβια για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Μάλιστα οι πληροφορίες λένε ότι είχε αποφυλακιστεί και έδινε το «παρών», αλλά επειδή παραβίασε τους όρους αποφυλάκισής του, τον Ιούνιο του 2013 οδηγήθηκε και πάλι στις φυλακές Δομοκού».